Hol talalok jo tömegnovelo étrendet? (Tobbi lent)
2.8%-os tej,túró,rizs,grill csirke,sajt,zsír ( ne nevesd ki,nézz utána a zsírnak,mennyire fontos szerepe van a tömegnövelésben),hagyma (étvágy+ C-Vitamin),Joghurtok,gyümölcsök.
Egyébként ha rám hallgatsz...veszel mellé táplálékkiegészítő terméket,mert ezek szinte nélkülözhetetlenek a sikeres tömegnöveléshez.Meg teheted nyilván,hogy nem veszel, de 3-szor lassabban fogsz fejlődni.Nekem nem volna mindegy hogy 2 hónap alatt vagy 6 hónap alatt érjem el a kívánt testtömeget,nem beszélve a tápkiegekben levő, különféle kajából szinte be nem szerezhető vitaminokról.Sok sikert.
huu nekem ugyanez van kevés pénzből én ezeket tettem
zabpehely tejben felfőzve vagx íróban ráborítva kefír rátéve banán, dió
tízórai puffasztott rizs sajttal, sonkával és zöldséggel
ebéd leves-gulyásleves, sertésraguleves, tojásleves, öldséglevesek, pulyka vagy csirkeleves, májgombócleves, lencseleves pulykahússal
rizs vagy krumpli és csirkemell, csirkecomb, hagymásmáj, pulykamell, pulykacomb, zöldsges rizseshús, lencsefőzelék tojással, rizibizi pörkölttel és savanyúval
uzsonna paradicsomos hal 3pufirizzsel
vacsora 2tojásból rántotta zöldségekkel
lefekvés előtt túró kefírrel és almával vagy cottage cheese sonkával és paradicsommal
tömegnövelő étrend legyen 2× testsúlykilogramm fehérje és 4-6-ig testsúlykilogramm szénhidrát. Nálad ez 110 gramm fehérje, 220-330 gramm szénhidrát. Napi 5-6 étezésre kellene elosztva ezekből: csirkemell (comb olcsóbb), soványabb halak, túró estére, tejsavó protein edzés utánra. (tejet felejtsd el!), szénhidrátból összetett kell pl. barnarizs (fehér is jó a hús mellé), teljes kiőrlésű tészta, teljes kiőrlésű kenyér, zabpehely. zsírokból a lényeg hogy telített zsírsav legyen pl. olajos magvak, lenmagolaj, halolaj.
[link] alul van tovább gomb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!