Szerintetek ez jó ötlet lehet?
Figyelt kérdés
Anyukámat este meg szeretném lepni egy egyszerű vacsorával,de nincs túl sok minden itthon. Arra gondoltam,csinálok tojásrántottát sajttal,virslivel és kukoricával. Szerintetek ez így jó,vagy van esetleg más tippetek,ötletetek?2012. nov. 15. 17:32
1/3 anonim válasza:
kukoricát én kihagynám, az nem megy a rántottába. A sajtot csak akkor tedd rá, amikor már készen van, mert megkeseredik rajta.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,de a kukoricát én azért teszem bele,mert lehet hogy furcsa,de anyukám úgy szereti. :)
2012. nov. 15. 18:13
3/3 anonim válasza:
sajtot nyugodtan reszelj a felvert tojásba, semmi baja nem lesz
én kolbászt, paprikát, hagymát pirítok kicsi olajon, erre öntöm a sózott, borsozott sajtos tojást
a kukorica szerintem sem passzol, de kinek mi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!