Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mester kiadónál rendelt...

Mester kiadónál rendelt valaki receptkártya bemutatócsomagot?

Figyelt kérdés
Azt írják az első 490 ft- de mi lesz ha nem tetszik és már a következő csomagot nem kérem, volt így már valaki?
2009. aug. 14. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor egyszerűen írsz nekik egy levelet, mert csak írásba lehet lemondani a többit, és már nem is küldik!
2009. aug. 14. 14:37
 2/4 anonim ***** válasza:

IGEN! :D

Én megrendeltem, mert az első csomag nagyon megéri, de a következő csomagok már kb. 1500 Ft-ba kerülnek és csak néhány kártyát tartalmaznak!

Ha kiszámolod, mire a sorozatnak vége, addig egy vagyont kifizettetnek veled, ebből több szakácskönyvet vásárolhatnál.

Én megrendeltem az első csomagot és mikor megjött, kb. 10 nap múlva lemondtam a többit (a megadott telefonszámon kell lemondani!).

Nem kell nagyon semmi indok, miért mondod le, regisztrálják a lemondást és kész! :]

Innentől kezdve, ha jönne csomag a Mester Kiadótól, ne vedd át! (Nekem nem jött több a lemondás után.)

2009. aug. 14. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Gyakran ismételt kérdések

[link] CustomerCare/FAQ.aspx

Bármikor lemondhatom a gyűjtést?

Bármikor lemondhatja az előfizetést. Kérjük, hívjon bennünket a (06-1) 3743840-es telefonszámon, és azonnal intézkedünk. Bármikor folytathatja a gyűjtést onnan, ahol abbahagyta.

Kell hozzá :

- ügyfélkód

- név, pontos cím

2009. aug. 14. 15:56
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2009. aug. 14. 21:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!