Hogya álljak le a kajával?
Figyelt kérdés
eddig nélkülöztem nagyon sokat, 35kilósra fogytam(170cm) de amióta helyre jött egy picit az anyagi helyzetem és kapunk is ételt így egyre jobban csak hízok és hízok, rettentően sokat eszem, mert úgy érzem hogy kivagyok éhezve, és éhes vagyok
sok egészséges ételt eszem, chipset, csokikat nem eszek
hogy álljak le
2012. nov. 13. 22:25
1/5 anonim válasza:
kb. hízhatsz 20kg-ot nyugodtan! hány kiló avgy most? mi a napi kajád?
2/5 A kérdező kommentje:
most 55-60
szendvics reggel
ebéd főtt étel
vacsora megint főtt étel
közte gyümölcsök
a főtt étel leves és második valamivel, rizs, krumpli, főzelék és feltét
2012. nov. 13. 22:49
3/5 Santana válasza:
Az egyszerű fogyás titka: 1. Forgasd a fejed jobbra, majd balra. 2. Ismételd ezt a gyakorlatot, valahányszor ételt kínálnak.
4/5 anonim válasza:
pedig most vagy pont jó súlyban.. sportolj és tartasd ezt az étrendet!
5/5 anonim válasza:
Szerintem, még benned van a nélkülözés emléke, és nagyon nem kívánod vissza, ezért ameddig tudsz szeretnél enni. Ezt szerintem fejben kell végig gondolnod magadban, de egyébként ha mozogsz meg minden akkor szerintem nem eszel sokat, főleg hogy írtad hogy csoki csipsz nem is játszik nálad. Egyszerűen ki volt éheztetve a szervezeted az utóbbi időben és most raktároz. próbálj meg 5x enni de kisebb adagokat, és lassan egyél, meg ne nézz közbe filmet vagy ilyesmi mert elvonja a figyelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!