Hogyan álljak neki a növénytermesztésnek a szobámban?
Figyelt kérdés
Kis ládikában akarok növényt termeszteni. Ilyen ablaki ládikára gondoltam. Paradicsomot, paprikát, retket, hagymát akarok termeszteni. Hogyan álljak neki?:)2011. máj. 8. 15:59
1/3 anonim válasza:
Jol atgondoltad? Ez kosszal jar, raadasul a szoba homerseklete es a nap hianya miatt nem garantalt a siker. Haszon nem lesz rajta, sot szerintem igy tobbe kerul, mint megvenni egy falusi nenitol, bacsitol.
Amugy kell lada, fold es palantak.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát, én csak egy kis ládikára gondoltam :D. Gyerekkorunkban volt kis kertünk, de eladták a kertünket. Valamennyire emlékszem rá, csak kivi voltam, mások hogyan csinálják. Meg fogom valósítani, csak reméltem, hogy így gyorsabb lesz, dehát, látom, hogy nem írtok.
Azért köszike az egy választ :D.
2011. máj. 8. 23:05
3/3 anonim válasza:
Itt a jó idő, a ládikát kívülre az ablak párkányra helyezd. Nekem van ismerősöm aki ezt a megoldást alkalmazza. Igaz, 1-2 szem paradicsoma meg egyéb zöldsége van csak de annak is nagyon lehet örülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!