Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért van még a prémiumkategór...

Miért van még a prémiumkategóriás szaloncukorban is kakaómassza?

Figyelt kérdés

Volt egy cikk a neten, arról, hogy egyes (amúgy nem olcsó) szaloncukrokban telített zsírsavak találhatók. Ennek kapcsán megnéztem pár szaloncukor összetételét.

A prémiumárú Milkában is volt telített zsírsav. A másik prémium Stühmerben nem láttam növényi zsírt felntüntetve, de volt ott 30% kakaómassza. Na de egy 5000 Ft/kg-os árú cuccban mit keres ott? Ha a teszkógazdaságos 1000 forintosban ott van, az egy dolog. Na de egy drágában?



2012. nov. 12. 20:45
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Na de ha ez így van, akkor a kakaómasszából készült csokik, miért olyan rossz ízűek?
2014. okt. 27. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!