A Milka mogyorókrémes szaloncukorban a mogyorókrém milyen állagú? Mármint hogy krémesnek kell lennie vagy keményebb? Esetleg olyan, mint a Noisette Milka csoki?
Figyelt kérdés
Vettem egy dobozzal, 2013. júliusban jár le a szavatossága, de ha krémes állagúnak kellene lennie a tölteléknek, akkor visszaviszem a boltba...2012. okt. 28. 22:03
2/4 anonim válasza:
Az átlagos mogyorókrémnél szilárdabb, pontosan azért hogy ne folyón ki olyan könnyen.
4/4 A kérdező kommentje:
Tehát akkor mint pl. a Tibi ananászkrémes csokija? a Noisette is kemény mindig. Nem tudom visszavigyem-e, nem szeretném ha hülyének néznének...
2012. okt. 29. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!