Más is volt így? Segítség!
Lehet,nem jó a témakör,de most nem ez a lényeg.Együtt élek egy éve a vőlegényemmel.Házimunkát,főzést az csinálja aki épp otthon van,ezen nincs vita,de van egy dolog,ami már nagyon zavaró.
Nem tartozik a főzés a kedvenc elfoglaltságaim közé,de én főzök általában,bár a párom is szokott.A gond csak az,hogy ha húst kell csinálnom,akkor képtelen vagyok enni az ételből.Mert látom nyersen a húst,mert megfogom és egyszerűen undorodom tőle és ha eszek is,mikor kész van,hát nem esik jól.Ellenben,ha vendégségbe megyünk akkor meg olyan jó húst enni,úgy,hogy elémrakják. Azt hittem,csak nagyon finnyás vagyok,és ha majd "háziasszony" leszek akkor ez elmúlik,de több mint egy év után i változatlan a helyzet.Csirkét szétszedni pl képtelen is vagyok. Volt valaki így? Annyira röstellem,de hát nem tudom,hogy győzzem ezt le :(!Ha valakinek van valami jó tanács,annak nagyon örülnék !
Próbáld meg kicselezni magadat, nem biztos hogy sikerül, de talán:
- rántott husit bepanírozod, és berakod hűtőbe, az majd a másnapi vacsi lesz
- pörköltet megfőzöd meghűlt, berakod a hűtőbe, mert másnapi kaja lesz.
Próbáld ki, ha nem aznap készíted, amikor asztalra teszed, akkor is előjön-e.
Egyébként egészen biztos, hogy csak valami tudati dolog, ahogy sok mindenre mondják: a dolgok valójában a fejben dőlnek el!
Valahogy meg kellene magadnak "magyarázni", hogy bocsi a kifejezésért, de ez egy hülyeség!
Az biztos, hogy én sem eszek olyan jóízűt abból a kajából, amit én főzök, mert mire készen van, akkorra "eltelek" a szagával.
No de sosem vagyok "képes" annyira, hogy ne is egyek belőle! :))))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!