Az étrenkiegészítőkben az van amit rájuk írnak? Mert azt halottam, hogy csak a scitec vizsgáltatta be a termékeit a többi cég ezt nem vállalta. Mivel nem vállalták valószínűleg nem az van bennük amit mondanak. Igaz ez?
Így van. A többi cég azt mondta, hogy minket ti nem tesztelhettek, de zabáljátok a termékeinket. Csak danabolos földet adnak a népnek...
Te hogy gondolod, hogy egy bevizsgálatlan terméket csak úgy a piacra dobnak? Oké, hogy Magyarország, de azért nem 1020-ban.
Nézd meg ezen az oldalon , hogy mit írnak. Ráadásul ez nem egy hiteltelen oldal!
Az 5. kérdés ez lesz:
Kérdés (2010. 09. 26.)
Helo!Nálatok ugyebár csak és kizárólag bevizsgált termékek vannak!Rengeteg dolgot hallottam erről a cégről(jót és rosszat egyaránt).Szerintetek tényleg benne van mindaz amit ráírnak, vagy csak humbukk?Meg minek váltott a cég másik névre?Hobbi szintű edzésre venném, és hát az ár nem mindegy!:)Köszönöm a választ!
Válasz (2010. 11. 9.)
Senki nem állította hogy nálunk csak bevizsgált termékek vannak. Ezt eddig egyetlen cég vállalta fel, az pedig a Scitec. Neki vannak doppingmentesítési vizsgálatai, fehérjetartalmat is vizsgálnak és vannak allregénmentességre vonatkozó vizsgálataik is. A többinél marad a bizalom, hogy tényleg az van benne ami rá van írva. Senki és semmi nem kötelezi a cégeket arra hogy bevizsgáztassák a termékeiket bárhol is.
Szerintem a scitecnél is csak reklámszöveg ez a marhanagy bizonyosság, szeretnek ők is nagyot mondani... kismillió cég van, pont az egy szem scitec lenne a szent? Ugyanmár...
Az meg biztos, nem úgy volt, hogy a többi "nem vállalta", ugyanis ha már megkérik őket, akkor az nem kérés, hanem kötelező vizsgálat, ha nem vállalja, akkor röpül a piacról. Ha lesz rá alkalmam, szeretnék majd saját kezűleg vizsgálgatni cuccokat.
Bevizsgálatlan dolgokat nem lehet emberi fogyasztásra forgalmazni. Mellesleg nem lehet hazudni az összetételt illetően.
Egy kereskedő egyébként semmivel nem hitelesebb, mint egy gyártó. Nyilván a drágább termékből szeretne a legtöbbet eladni, nem az olcsóból.
Mert azt halottam, hogy csak a scitec vizsgáltatta be a termékeit a többi cég ezt nem vállalta. Mivel nem vállalták valószínűleg nem az van bennük amit mondanak. Igaz ez?
Ez nem így működik. Vannak független akkreditált laborok (bevizsgáló). Például: az EU akkreditált AROTOP-Food-Creation Élelmiszerkémiai Intézmény.
Az UKAS is egy ilyen cég. Ők többek között a Myprotein termékeket vizsgálják.
Idehaza például ők is végeznek ilyen feladatokat.
Megnyugodhatsz, meg lehet, hogy nem csak a Scitec vizsgáltatja be a termékeit. Csak vannak cégek akik nem csinálnak belőle ekkora reklámot neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!