A tefal féle wok sütőben is ugyanúgy és ugyanazokat az ételeket lehet elkészíteni?
Persze de a wok sütőbe előtte kell tenni egy kis g*cit és utána kell a többit beletenni mert így nem kapja oda a cuccot. Tehát az olaj vagy zsír helyett az ondót kell alkalmazni és így nagyon jó lesz a recept is. Feldobja és a siker garantált! :)))) Persze az ondót csak úgy tudod megkapni,ha egy pasi a főzés előtt bizony jól alád pakol.
Jó főzést!
Richárd :)))
>> 11-20 15:31
Azt hiszem eltévesztetted a házszámot te szidó, menjél vissza a szánalmas kis képtábládra turulkodni, abba meg bele sem merek gondolni hogy milyen csodálatos hímnemű az amelyik nem tud főzni. Ha nem tudsz normálisat szólni a fonálhoz akkor GTFO.
A TEFAL EDÉNYEK TAPADÁSGÁTLÓ FELÜLETE KÁROS AZ EGÉSZSÉGRE!!!
To: HU GS Hungary - Vevoszolgalat
Subject:
Tisztelt Tefal!
Az egyik "neves" és nagyon látogatott kuponos oldalon azt olvastuk, hogy: " Bár a teflon bevonatú edények a leégés és letapadás problémáját orvosolják, a teflon a magas hő hatására - rendszeres használat mellett pedig pláne – széttöredezik és belekerül az ételekbe, ezzel rengeteg káros anyagot juttat a szervezetünkbe."
Mivel mi 8-10 éve az Önök által jelenleg is forgalmazott Tefal serpenyő készletet használjuk itthon és kisgyermeknek is készítünk benne ételt, kérem, hogy nyilatkozzanak, hogy a Tefal teflon bevonatú serpenyők folyamatos használata okozhat-e egészségügyi problémát, vagy bármilyen káros anyag bejut-e a szervezetünkbe?
www.kuponvilag.hu/budapest/5-reszes-titanium-bevonatu-spider-pan-serpenyo-keszlet-14-990-ft-helyett-csak-7490-ft-ert.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20121230Symbol&utm_content=iroda%40netenvegyen.hu&a_aid=newsletter2&emst=CJC0nkSNsN_157762_300029_171
A magunk egészsége fontos és semmi ilyen tájékoztató, vagy figyelmeztetés nem volt a termék megvásárlásakor!
Várom a szíves visszajelzésüket!
A válasz:
2013. január 2. 14:45 HU GS Hungary - Vevoszolgalat írta, <vevoszolgalat@groupeseb.com>:
Kedves XY!
...Ez természetesen függ attól, hogy a bevonat milyen mértékben sérült. Amennyiben felszini karcolások vannak csak rajta, az nem károsítja az egészséget. Amennyiben a legmélyebbi rétegek is súlyosan sérültek, akkor javasolt lecserélni az edényeket, mivel sem a tapadásmentes tulajdonsága nem garantált, sem pedig az, hogy nem juthatnak egészségkárosító anyagok az ételbe.
Üdvözlettel,
A. Csilla
Értékesítési asszisztens
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!