A tükör tojást vagy a tojás rántottát szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 17:52
11/24 anonim válasza:
Rántotta, mindenféle fűszerrel, husival, lecsóval ízesíthető. Aztán lágy-, tükör-, keménytojás is jöhet.
12/24 anonim válasza:
rántotta,paraszt reggeli mixxel :D
Ahhhh de megkívántam basszus :D
13/24 anonim válasza:
Rántottát, de úgy, hogy ne legyen kemény, de ne is folyjon.
14/24 anonim válasza:
Rántottát, jól átsütve, pirospaprikával, hagymával, szalámidarabokkal. Nyammmm....:)
15/24 anonim válasza:
Rántottát. Hagymával és gombával
16/24 anonim válasza:
tükörtojás - úgy, ha folyós a sárgája
a rántottát is szeretem, rengeteg módon készítem, mikor mi van otthon és mihez van kedvem, de akkor is a tükörtojás a nyerő
17/24 anonim válasza:
Mind kettot imadom.
Tukortojcsit aljan egy szelet sonkaval, szepen atsutve a sargajat enyhen folyosra hagyva es pici etelizesitovel na meg sok sajtal megszorva.
A rantottat pedig millio fele keppen es izesitesben. A mostani rantotta best a nagyon vekonyra sutott (olyan mint a palacsinta teszta) virsli kore tekert kozte sajtal persze;)
20/24 anonim válasza:
Rántottát úgy,ahogy a 14-es irta.Pontosan úgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!