Hűtőben a tojás mennyi ideig áll el?
Figyelt kérdés
Múlt hét hétfőn vettem (okt. 8)egy doboz tojást, és még van belőle.
Felhasználhatom még?
2012. okt. 18. 15:20
1/4 anonim válasza:
Elméletileg jónak kell lennie ,de biztos ami biztos használat elött külön kis edénybe üsd fel hanincs szaga vagy fura állaga akkor jó..
2-3 hétig kellene ,hogy ne legyen baja..
2/4 anonim válasza:
Ha feltöröd és nem büdös, nem folyik szét a sárgája, akkor jó, ha frissen vetted, ennyit kibír.
3/4 anonim válasza:
Hetekig, akár egy hónapig is gond nélkül elvan, nyugodtan használd fel. A régebbieket azért a biztonság kedvéért nyersen ne fogyaszd.
4/4 anonim válasza:
Én minden sütés előtt vízbe teszem a tojásokat. Amelyik az edény alján elfekszik, az nagyon friss. Ami még hozzáér az aljához, de már nem az oldalával hanem a csúcsával, az még felhasználható, de nem nyersen, hanem amit átsütsz. Én még főtt tojásnak is megeszem. Ami lebeg az kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!