Csokis kérdés. :-) Melyik csoki volt ez?
Emlékszik valaki arra, hogy mi volt a neve a következő paraméterekkel rendelkező csokinak?
Szeletes (akár a Sportszelet), fehér csokival bevont, cappuccino ízesítésű, pirosas csomagolású és sok évvel ezelőtt volt kapható.
Napok óta ezen agyalok, talán beugrik valakinek. :-)
Malats, köszi a hozzászólást. Tényleg nem arra a csokira gondoltam, de a szándék a fontos. :-)
Kedves 76%-os, valami ötlet? Úgy látom, otthon vagy csokoládé-témában. ;-)
Tartozom még a hasznos válasszal, mások kiigazítása nem az igazi. Töröm a fejem rajta. Mennyire volt ez régen.
Mert a nem nagyon régi múltból a Kit-Katra emlékszem csak, ami piros csomagolásban volt (van). De a többi tulajdonsága más.
Régebbről pedig a Balaton kocka. Az lényegében ugyanaz lehetett, mint a Sportszelet, csak a felülről négyzetes. Matt papírja volt, mint a Sportszeletnek csak piros, s egy stilizált vitorlás volt rajta.
Abból a korból még a Stella, Hunyad, Korfu, Melba, Arany, Ezüst, Tibi, Macskanyelv, Boci az, amiről emlékem van.
A sok évvel az a bajom, hogy én 55 vagyok. Nekem a sok év lehet, hogy a te életkorod kétszerese. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!