Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csokis kérdés. :-) Melyik...

Csokis kérdés. :-) Melyik csoki volt ez?

Figyelt kérdés

Emlékszik valaki arra, hogy mi volt a neve a következő paraméterekkel rendelkező csokinak?

Szeletes (akár a Sportszelet), fehér csokival bevont, cappuccino ízesítésű, pirosas csomagolású és sok évvel ezelőtt volt kapható.

Napok óta ezen agyalok, talán beugrik valakinek. :-)

2012. okt. 19. 22:27
 1/10 anonim ***** válasza:

[link]

talán ez?

2012. okt. 19. 23:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem, erre emlékszem. Kávés és nem is fehér csokis. Azért köszi. :-)
2012. okt. 19. 23:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A képen lévő csoki tényleg nem fehér csokis, de a kapucíner és a kapucsínó között nincs lényegi különbség. Mindkettő kávé tejjel.
2012. okt. 19. 23:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Az ízében volt. :-) Köszönöm a pontosítást.
2012. okt. 19. 23:30
 5/10 Malats ***** válasza:
Csokito vagy mi :D ? ''ronda és finom'' volt a reklám szövegük :)
2012. okt. 20. 00:51
 6/10 anonim ***** válasza:
5: A Chokito egy karamellás rizses csoki. Semmiben nem hasonlít a kérdezettre.
2012. okt. 20. 01:10
 7/10 Malats ***** válasza:
Egy probat megert szerintem :) . nem emlekeztem mar pontosan. De azert köszönöm a felvilagositast.
2012. okt. 20. 13:43
 8/10 A kérdező kommentje:

Malats, köszi a hozzászólást. Tényleg nem arra a csokira gondoltam, de a szándék a fontos. :-)

Kedves 76%-os, valami ötlet? Úgy látom, otthon vagy csokoládé-témában. ;-)

2012. okt. 20. 18:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Tartozom még a hasznos válasszal, mások kiigazítása nem az igazi. Töröm a fejem rajta. Mennyire volt ez régen.

Mert a nem nagyon régi múltból a Kit-Katra emlékszem csak, ami piros csomagolásban volt (van). De a többi tulajdonsága más.

Régebbről pedig a Balaton kocka. Az lényegében ugyanaz lehetett, mint a Sportszelet, csak a felülről négyzetes. Matt papírja volt, mint a Sportszeletnek csak piros, s egy stilizált vitorlás volt rajta.

Abból a korból még a Stella, Hunyad, Korfu, Melba, Arany, Ezüst, Tibi, Macskanyelv, Boci az, amiről emlékem van.

A sok évvel az a bajom, hogy én 55 vagyok. Nekem a sok év lehet, hogy a te életkorod kétszerese. :-)

2012. okt. 20. 19:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Talán a '90-es évek vége – 2000-es évek eleje. Gyorsan eltűnhetett az üzletekből, ha senki nem emlékszik rá.
2012. okt. 20. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!