Cukormentes gabonapehely?
A gabonák magas ch tartalmú, glutén és lektin tartalmú, hosszú távon degeneratív betegségeket okozó 'ételek' (leginkább a rágcsálóknak étel).
És a legnagyobb gond a gabonapehelyben a cukor? Ismerek olyat, aki nem akar cukorbeteg lenni, ezért édesítőt tesz a kávéba, aztán megeszi a kenyeret. De valami orvos nagyon elfelejtette elmondani neki, hogy a cukor és a keményítő hatása ugyan az a szervezetre, mivel mindkettő glükózzá (a kristálycukor glükózzá és fruktózzá) bomlik le..
Ha megeszel egy joghurtot, akkor valami folyékony genyát töltesz a gyomrodba, amiben semmi olyan anyag nincs ami miatt érdemes a szádba venni de az inzulin szintedet felnyomja. Lónyál, vagy tehén váladék ahogy én nevezem.
A kristálycukor lényegében biztonságosabb mint a mesterséges édesítők. Káros, de még mindig biztosabb mint szinte ismeretlen vegyszerek, de vannak természetes édesítők.
A gabonák egy egérnek, vagy verébnek talán jó választások.
1, Tudom, hogy már rég halott kérdés, de a natúr joghurt igenis egészséges.
2, A cukorbetegeknek a cukor a legrosszabb összetevője.
3, A szervezetnek szüksége van szénhidrátokra. Szerinted a gyümölcsökben lévő cukrokkal mi a helyzet? Sokkal gyorsabban és nagyobb mértékben megemeli, mint a kenyér.
Üdv, egy 20 éve diagnosztizált cukorbeteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!