Ki tud valamit a jegesmedvés gabonapehelyről? Mi a neve? Hol lehet venni?
Figyelt kérdés
Jó pár évvel ezelőtt a kedvencem volt a cukros ízű gabonapehely. A dobozán jegesmedve rajzfigura volt. Én már évek óta nem találkoztam vele. Esetleg ti tudtok róla valamit? Lehet még valahol venni? Vagy legalább a nevét tudjátok-e?
köszi előre is!
2012. szept. 4. 15:51
1/11 anonim válasza:
Kerestem, de semmit sem találtam, pedig nekem is rémlik valami :(
3/11 Dorka1988 válasza:
Frosted falkes!
szerintem :)
4/11 anonim válasza:
Dorka a helyes válaszoló..:) A gabonapehely még létezik csak a figurát cserélték tigrisre..:)
5/11 anonim válasza:
Én ezt a jegesmedvéset még itt Magyarországon nem láttam a boltokban.
Frosted Falkes az is cukros bevonatos gabonapehely, kb olyan lehet mint ez a jegesmedvés, csak ezen meg egy tigris van.
Én is szeretem, finom! :)
Mindegyik boltban lehet kapni. Tesco, Spar, Coop, CBA, Metro.
6/11 anonim válasza:
Nem cserélték a figurát.
Ezen a gabonapelyhen mindig is tigris volt.
8/11 anonim válasza:
Frosties létezett, nem arra gondolsz? Napszemüveges, "húdemenő" jegesmedve volt rajta, és egyszerű, cukorral bevont kukoricapehely volt.
9/11 anonim válasza:
A Frosties még mindig létezik. De tigris van rajta. :)
10/11 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!