Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc teátok?

Melyik a kedvenc teátok?

Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 22:58
 1/9 anonim ***** válasza:
A pickwick-nek van egy olyan ízű(ami sajnos csak olyan csomagban van,hogy 4 másik ízzel együtt,külön csak az nincs),hogy gránátalma-áfonya.Nem hangzik különlegesnek de nagyon intezív illata van,és ízre is nagyon jó.
2012. okt. 13. 23:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Jazmin tea de csak az irani.
2012. okt. 13. 23:40
 3/9 anonim ***** válasza:
hársfa
2012. okt. 14. 00:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Pickwick dinnye, sajnos az is csak 3 másik ízzel együtt kapható variációk dobozban Magyarországon. Külföldön bezzeg van..

Ezen kívül a szilvás teákat is szeretem, meg az Auchanban kapni egy olcsó csipkebogyót, az is finom.

Plusz zöld teák, mate tea, de tulajdonképpen sok finom tea van, a feketéből a szálas Lipton, Twinings..

És a Forever Living fahéjas Aloe teája, de az nagyon drága, csak ajándékba kaptam.

2012. okt. 14. 01:10
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, kipróbálom akkor őket! :)

Mostanában nagyon rákattantam a teákra. :)))

A zöld teát én is imádom, legyen akármilyen is, csak az a baj, hogy nem találok mostanában olyat, amit még ne próbáltam volt, ezért is írtam ki a kérdést, hogy kapjak tippeket gyümölcsteákra is. :)

2012. okt. 14. 01:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Pickwicknek a zoldteajat szeretem a legjobban vmi piros bogyoval.. cranberries azt hiszem:)
2012. okt. 14. 14:11
 7/9 A kérdező kommentje:

Igeeen, nekem is az a favorit! :) :) :)

Most keresem, hogy van-e, ami überelni tudja. :)

2012. okt. 14. 17:48
 8/9 anonim ***** válasza:
A pickwicknek van még egy nagyon jó mentás is.
2012. okt. 14. 19:10
 9/9 anonim válasza:

cseresznye,meggy,dinnye a kedvencem, de keverni is szoktam őket akár fekete teával is:)

Az aldiba lehet kapni több fajta zöld teát azokat is csak ajánlani tudom!!

2012. nov. 1. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!