Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért szoktál a Tescoban...

Miért szoktál a Tescoban vásárólni?

Figyelt kérdés
Én ma vettem akciós Csatári kolbászt és Tescos sajtot szintén akciósat és nagyon rossz, ehetetlen :(.
2012. okt. 11. 15:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Én azért, mert közel van, és egy helyen van kb minden, amire szükségünk van. Én nem nagyon szoktam az akciósok közül venni semmit, inkább a legjobb ár/érték arányt keresem. Próbálok egy kis minőséget is becsempészni a kosárba.
2012. okt. 11. 15:57
 2/9 A kérdező kommentje:
A Tescoban Én nem találtam minőséget:(. Még a Pick téli szalámi is volumenekkel rosszabb mint máshol pl a Sparban, vagy Matchben.
2012. okt. 11. 16:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Én csak akkor vásárolok ott, ha semmi más nincs nyitva, egyébként szerintem drága hely, inkább a Lidl-be járunk. Viszont a Tescoban nagyon finom lókolbászt és szardellapasztát lehet venni, és szeretem a sajt kínálatát is. (nem a fehér-piros-kék csíkos jelzéssel ellátottat, hanem ami a pultnál van.)
2012. okt. 11. 16:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Ritkán vásárolok ott, akkor is csak 1-2 terméket, ami ott a legolcsóbb. Zöldséget piacon veszek, húst hentesnél, kenyeret a pékségben, egy-két kivétellel, banánt nem szoktam piacon venni, hiszen azt ők is másoktól szerzik be. Tegnap pl. banánt és ablaktisztítót vettem a Tescoban... :)
2012. okt. 11. 17:39
 5/9 anonim ***** válasza:

szerintem meg a spar legalábbis a mi városunkban,fényévvel rosszabb a tesconál,undorítóak a termékei. A zöldségek rendszerint penészesek már fél nap után, a húsok zöldek,tejet is ki kellett már dobnom az íze miatt,folyamatos árúhiány,ha sparban fizetek 4000-t azt tescoban fizetném 3000-ért mondjuk. Nagyon utálom.

Tesco főleg a hiper teljesen jó,csak tudni kell vásárolni ennyi.

Gyönyörű zöldségeik vannak,hatalmas fejű gombák,retkek,óriási sárgarépák,szép piros nem narancssárga paradicsom ami még ízletes is és nem penészesedik meg mire elkészíteném vacsorára..Husokkal se volt még soha gondom nem tudom miért szidják,vettem már hentesnél is húst,tescoba is nem éreztem különbséget csak árban fizettem többet hentesnél. Nagyon jó akcióik vannak még a tesconak amivel rengeteget lehet spórolni ha nagyobb mennyiségben vásárolsz. És amit még nagyon szeretek hogy nincs az hogy itt nincs ilyen termék..tehát mindent megtalálok egy helyen. És most ezeket mind a hipertescoról mondom nem a superről az teljesen más tészta.

2012. okt. 11. 18:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Én meg inkább Sparba járok, igaz, ott is csak 1-2 dolgot veszek (tej, natúr joghurt, natúr kefir, sajt), de azért nem vagyok vak, látom a zöldségeket, húsokat. Itt van egy rakat Spar, az egyikben eléggé rossz minőségűek a zöldségek, viszont a tőle 5 percre lévőben mindig szépek. Szóval üzlete válogatja.

A Tescoról is tudnék mondani hasonló példát, amíg vidéken laktam, anyuval oda jártunk nagybevásárlást tartani. A húsok rendszerint messziről zöldelltek. Ellenben most Pesten, ahová néha megyek, egyszer sem láttam még zöld húst a pultban.

Ki kell tapasztalni, hogy a környéken melyik milyen. Gondolom itt is erősen függ az üzletvezető hozzáállásától.

2012. okt. 11. 18:52
 7/9 anonim ***** válasza:

amúgy ebben egyetértek. Amit mondtam hogy sparban rendszeresen,kivétel nélkül rohadt,penészes dolgokat vittem haza álcázva persze este derült ki,az a másik belvárosi sparban nem tapasztalható meg. Szerintem is üzlet válogatja.

De akkor is nagyon drága egy bolt,ehhez tartom magam,ahhoz képest milyen rossz minőség!

2012. okt. 11. 18:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Elsősorban az akciók miatt szeretek odajárni illetve azért,mert a sajátmárkás olcsóbb termékektől kezdve a márkásabbakig mindent meglehet egy helyen találni. Felénk a Lidlben rendszerint soha nem találhatók meg a reklámozott termékek a Spart pedig kevés kivételtől eltekintve drágának találom. Így nagybevásárlásnál marad a Tesco. Szeretem a 2-t fizet 3-at kap akciókat,azok nagyon megérik. Évek óta tescos gagyi sampont használok,mert az nagyon bevált nekem. Szoktam ruhákat is venni ott ha akciósak,illetve a leértékelt,hibás termékek között is lehet kincsekre bukkani,és sokszor a könyveket is nagyon leszokták akciózni. Én nagyon szeretem :)

2012. okt. 11. 19:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Én a Sparba vásárolok és teljesen elégedett vagyok a kínálattal. Sok mindent ott szoktam venni ( tej (Minna), tejföl, kefír (Minna, Spar), sajt, kenyér, felvágott, tészta stb. stb.

És eddig nem találkoztam rossz áruval, pedig már 8-9 éve itt vásárolok. Sőt a 25% vagy 50%-os termékek is jók aznap meg másnap. Semmi baja.

Tescoba is szoktam, de ritkábban (viszont ott húst, felvágottat, sajtot NEM szeretek venni)

2012. okt. 12. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!