Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti szoktatok a Tescoban ruhát...

Ti szoktatok a Tescoban ruhát vásárolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! válaszolnátok erre a pár kérdésre:

Milyen gyakran veszel ott ruhát más helyekhez képest?

Miket szoktál pontosan venni?

Milyen a minőség-ár kategóriája?

Légyszíves kort írjatok!

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. júl. 5. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem szoktam. Egyedül cipőfűzőt vettem ott 1-2 hónapja:D De ott is vannak divatos ruhák.
2012. júl. 5. 22:28
 2/8 anonim ***** válasza:
A 100%-os pamut dolgokat keresem elsősorban, felsők, gyerekruhák. Az itteni üzletekben sok a passzos, kevertszálas, nejlonos ruha, de a Tescoban találok kényelmes és jól is kinéző cuccokat. A minőségük se rossz. A nyári trikóimat nagyon szeretem, amiket itt vettem, a strapát is bírják.
2012. júl. 5. 22:37
 3/8 anonim válasza:

Én szokam. A minőségük jó, persze van, ami hamar nyúlik, de amelyik pamutból van, azzal nincs gond. Hosszúujjú, rövidujjú vagy ujjatlan felsőket szoktam venni. Általában az egyszerűbb fazonokat keresem, egyszínűeket, kicsit kivágottakat. Ha van érzéked, akkor jó darabokat lehet találni. Mást még nem vettem, max. harisnyát.

19/l

2012. júl. 5. 22:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem marhara bejon nagyon divatos cuccokat talalok ott. Ez az f&f v mi nagyon kiraly. Lehet h ciki ott vasarolni merthogy tesco de nem erdekel nekem marhara tetszenek az ottnai ruhak.
2012. júl. 6. 01:02
 5/8 anonim ***** válasza:

A 4 éves gyerekemnek szoktam ott vásárolni, felső, fürdőruha, baseball sapi, sort, szoknya.....

Magamnak nem igazán, talán van régebbről fürdőruhám onnan meg 1-2 cipőm.

A ruhák elég ódivatúak szerintem.

27L

2012. júl. 6. 09:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Havonta egy két darabot szoktam beszerezni. Vettem már csini virágos bikinit, mivel elég magas és vékony vagyok, így a gyerekosztályon lévő nagyobb méretű pólók is jók rám, s rengeteg jópofa rajzfilmfigurásat vettem (nyugi nem macisat meg hasonló, hanem pl Mickey Mouse-os ami egy farmersorttal tök jól néz ki). Pár blúzt is vettem a nyárra, amik klasszikus szabásvonalúak és az anyaguk is egész jó volt, plusz akcióban nagyon megérte őket. A cipőket imádom, főleg amit az idei nyári szezonban lehet kapni, az organza virággal díszített saruk a szerelmeim, de a színes balerinákat is elfogadnám. Kiegészítőket is szereztem már be az F&F-től, például nemrég vettem egy hatalmas, fekete alapon romantikus rózsákkal díszített táskát. Fehér virágos kitűzök, nyakláncok és gyűrűk tömkelege is jött már velem haza egy hosszabb vásárlás után. A minőség néha hagy kívánnivalót maga után, de akcióba pár száz forintért szerintem megéri, de amúgy a legtöbb termékkel elégedett vagyok, a Tesco rossz híréhez.

21/ lány

Cocochic blog

2012. júl. 6. 12:47
 7/8 anonim ***** válasza:
A többi ruhaboltban vásárolok inkább mikor leárazás van, vagy turiban. Szerintem a Tescos ruhák minősége nem rossz, csak ahhoz képest drága, hogy ez nem olyan jó minőség, mint például egy H&M-es.(pedig leárazáskor még olcsóbban is találok oitt ruhát, mint a Tescoban) Viszont a legutóbb pont kiszúrtam egy leárazott nadrágot, kék szövetnadrág és nagyon kényelmes,pont a méretem. Le volt árazva 4700-ről 1200 forintra, annyiért már a turiban vagy a Kínaiban sincs jó gatya.:) Úgyhogy néha ki lehet fogni nagyon olcsón jó dolgokat, ahogy sok drága helyen is van, hogy leárazáskor találunk nagyon olcsón, minőségi dolgokat.
2012. júl. 6. 20:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja, a kor lemaradt: 25/l
2012. júl. 6. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!