Az van hogy vettem tálcás darálthúst és mozog ilyenkor mi van?
Mozognak a kukacszerűségek? Azt el tudom képzelni, hogy beköpi a légy, de napok kellenek, hogy kikeljenek a kukacok.Tehát az lehet, hogy napokig fedetlenül tárolták a darált húst, s csak aztán csomagolták szét? Ne edd meg, mert úgy is undorral fogyasztanád!
Én egyszer gyönyörű gombafejeket vettem szombat délelőtt. Éjszakára újságpapírra tettem a folyosón lévő lomos kamra polcára. Na, az valóban mozgott másnap reggel.! Egy marék kukac bújt ki a gombákból. Azóta sem tudok erdei gombát enni.
12. Pl én simán. Vagy akinek akkor van ideje.
Velem az is előfordult már h nem tudtam aludni és nekiálltam süteményt csinálni.
"Senkinek nem tűnik fel, hogy kamu a kérdés?! Éjfélkor ki áll neki csilisbabot kotyvasztani?!"
Az aki nappal nem ér rá.És egyébként is jobban szeretek este vagy éjjel kotyvasztani.Valahogy számomra jobb a hangulata...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!