Az van hogy vettem tálcás darálthúst és mozog ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
Reggel vettem a boltban ott még semmi nem tűnt fel most meg akartam csinálni csilis babot és amikor leszedtem a fóliát a húsról tisztán látszik hogy kukacszerűségek vannak benne.2012. okt. 9. 23:42
1/14 anonim válasza:
Hívd át vacsorára Bear Gryllst vagy Bartos Csaba Istvánt.
Esetleg a boltost.
2/14 A kérdező kommentje:
de hogy kerültek bele?nem tűnik romlottnak a hús....
2012. okt. 9. 23:45
3/14 anonim válasza:
Dobd ki. Sajnos nem tudsz vele mit csinálni...
4/14 anonim válasza:
Attól még,hogy nem tűnik romlottnak lehet az,szagold meg és kiderül,viszont semmi esetre se edd meg.
5/14 ppqq111 válasza:
Én a helyedben vissza vittem volna a boltba!!!
6/14 anonim válasza:
Vidd vissza, minden bizonnyal nem te leszel az egyetlen aki ezt teszi, vitatkozni nem fognak. Nekik sem árt ha tudják ez a beszállitó ilyen minőségü húst hozott ki nekik.
7/14 menta34 válasza:
Ha valóban egy napos sincs, és hűtve tartottad, ahogy kell és estére kukacos lett, akkor az már reggel is szar volt. Visszavitted reklamálni?
8/14 menta34 válasza:
Hülye vagyok, nem vihetted még vissza :) Reggel vidd vissza. Illetve ha gondolod tegyél panaszbejelentést, hidd el ez nem véletlen hiba, bedarálták neked a szart.
itt megyék szerint találsz elérhetőséget. Az is elég ha egy normális email-t írsz a bolt címével. A darált húsra ugranak, 95%, hogy kimegy valaki.
9/14 anonim válasza:
Remélem még nem kapkodtad el. Csak akkor vidd vissza ha megvan róla a blokk. Másként megtehetik h nem foglalkoznak vele.
Am szavatosságot néztél?? Nem volt leakcióva esetleg??
10/14 anonim válasza:
Kuka, vagy vissza a feladónak.
Régi szabály, hogy előre kicsomagolt tálcásat NE vegyél, csak frissen daráltat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!