Mi az a Rahát?

Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Édességféle. Nem tudom, román specialitás-e, de Romániában gyerekkorunkban mindennapos csemegének számított. Olyan, mintha zselészerű lenne, de igazából olyasmi az állaga, mint egy lágyabb sajtnak. És émelyítően édes, annyira, hogy még gyerekként sem rajongtam érte, pedig kanállal ettem a cukrot.:)
2012. okt. 7. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
2012. okt. 7. 22:54
 3/7 anonim ***** válasza:
2012. okt. 8. 01:18
 4/7 anonim ***** válasza:

huhh én se szeretem, sose nem is szerettem. borzasztóan édes.

felénk kávé mellé szokták adni.

2012. okt. 8. 10:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, török édesség, a minap csináltam rózsásat, émelyítő, kissé parfümízű, de én nagyon szeretem.
2012. okt. 11. 17:24
 6/7 anonim ***** válasza:
A hatvanas években az erdélyi rokonok ha jöttek, mindig hoztak rahatot és halvát. A rahat sokféle ízben készült legjobban a kakaóst szerettem. Nagyon édes volt valóban és meg kellett szokni az ízét először. Lehet valahol még kapni?
2017. febr. 28. 22:46
 7/7 Efnek válasza:
Ha átjössz a határ románabb felére akár kilóra is lehet kapni.
2017. dec. 3. 14:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!