Ti milyen csirke salátákat szoktatok csinálni?
Figyelt kérdés
Gondoltam csinálok valamilyen csirke salit csak nem tudom milyet. Ti milyet szoktatok? esetleg ha van kép akkor azt is mutassatok:D2012. okt. 5. 13:41
2/3 anonim válasza:
Csíkokra szelt csirkemellet megsütök. Majonézes-tejfeles mártásba keverek pici hagymát, kukoricát, borsót, egy savanykás almát, felaprózott sajtot, egy-két csemege ecetes uborkát, egy marék főtt kiskagyló tésztát, 1-2 főtt tojást.Nem fogyókúrás, viszont pompás.
3/3 anonim válasza:
Én eddig semmilyet xD De az előzőé nagyon jól hangzik majd kipróbálom... meg szeretnék kpróbálni egy joghurtos verziót, mondjuk teleteszem zöldségekkel meg fűszerekkel. Pl. uborka, kukorica, gomba, hagyma... csak jó lehet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!