Mit szoktál enni a McDonald's-ba?
sertés mcfarm, kis krumpli, nagy kóla :)
de van amikor egy happy mael xD
1 sajtburger menü? Az a fél fogamra se lenne elég. Mekiben egy bigmac vagy aktuális mcmenü plusz pont elég, Burger Kinhben Whopper menü szintén pont elég. De nem lakok nagyon jól tőle.
14/f és nem vagyok kövér.
Nem azt kérdezte a kérdező, hogy ki jár a McDonald's-ba, hanem hogy ki mit szokott ott enni. Ha nem jársz oda, nyilván nem válaszolsz. -.-
Én úgy kb. havontha 1-2-szer megyek mekibe, általában sajtburger menüt szoktam kérni, néha pluszba öntetes fagyit, vagy McFlurry-t. :) És úgy kb. évente van, hogy a családdal beülünk a Mekibe, akkor pedig valami nagyobb menüt szoktam kérni.
16/L
Idén nyáron a [nagy ribizlis shake] volt nálunk a menő, mert legalábbis Budapest belvárosában, ez sokkal jobban megérte, mint a méregdrága fagylaltárusok, fagyizók-sütizők.
Ritkán járok McD-ben, de akkor [csibeburgert] szoktam venni, ugyanannyiba fáj, mint a sajtburger (250Ft/db). Jó, egyszer hitetlenkedve bámult rám a kasszánál a srác, mert elvitelre kértem 6 db-ot. Egyszeri, ritka alkalom. XD
Igazából már kettővel elvagyok. Nem szoktam mellé semmi mást, minek? :D
Hol kapsz a sajtburger menüdhöz fél literes kólát, kérdező? Ez érdekelne.
Egyébként általában duplasajtos McRoyal-t. Mcmenü pluszban, úgy az igazi. Szoktak is rám furcsán nézni, mivel 45 kilós alacsony lány vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!