Mit szoktál enni a McDonald's-ba?
Figyelt kérdés
én sajtburger menüt: egy sajtburger egy kis adag krumpli és fél L cola :DD vmikor (mert ez túl kevés :D) veszek mellé egy adag chiken nuggets-et :DD te mit szoktál ??2012. szept. 9. 12:25
11/22 anonim válasza:
Nekem az almás pite a kedvencem,de szeretem a McChiken szendvicseket is.Általában ezt a kettőt,de felénk nincs McDonald's,így csak évente max. 3-szor ha eljutok oda.
12/22 anonim válasza:
Nagyon ritkán járok ilyen helyekre, kb. szökőévente, akkor viszont sültkrumplit szoktam venni valamilyen üdítővel. Az ok egyszerű, nagyon szeretem a sültkrumplit, az egyéb mekis kajákért nem vagyok oda. :D
13/22 anonim válasza:
Én McWarpot szinte mindig és mellé még valamit, ez van amikor az aktuális ajánlat, van amikor egy big mac, esetleg mcfarm vagy ínyenc grill csirkés szendvics, attól függ ....:D a lényeg hogy kettő db valamit szoktam enni, és azzal 3-4 óráig tele vagyok, nem tudom mások miért mondják, hogy ezek a kaják nem laktatnak... dehogyis nem...
14/22 A kérdező kommentje:
az az ínyenc grillcsirkés szendvics finom? olyat még nem ettem :D
köszi a válaszokat :))
2012. szept. 14. 19:44
15/22 anonim válasza:
Reggel:
3 db Bacönös Toast Hmmm nyammíííí
D.U.
5 db Sajtburger Bacön .. HMMM nyamí
16/22 anonim válasza:
Igen, finom. Mustáros szósz van benne, paradicsom, sali, grillcsirke. [link]
17/22 A kérdező kommentje:
uhhuhuhúú a képen a paradicsom h ki van már photoshop-olva xdd
2012. szept. 15. 18:43
18/22 anonim válasza:
Én nagyon sok mindent eszek ott! Persze nem egyszerre.
Szoktam sajtburgert, hamburgert, Big Macet, McRoyalt, Duplasajtos McRoyalt, McChickent, sült krumplit, fagyit, cézár salátát, mcflurryt, almáspitét, és az éppen aktuális szendvicseket szoktam megkóstolni.
19/22 anonim válasza:
Én viszek magammal a McDonald's-ba otthonról házikolbászt meg szalonnát és azt eleszegetem.
20/22 anonim válasza:
sajtburger, csibeburger, csokisshake,epresshake :P (nemtudom hogy csinálják de mennyei )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!