Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az miért van, hogy megfázásos...

Az miért van, hogy megfázásos időszakban megnő a teafogyasztás, hogy némely emberek csak akkor isznak teát, ha betegek?

Figyelt kérdés
Tea (ezalatt értem)= fekete tea, gyümölcsteák, gyümölcsös feketeteák, gyógynövényteák
2012. szept. 28. 20:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap iszom teat, es a legjobban izesites nelkul szeretem. Foleg a zold, feher, gyogy es gyumolcsteak a kedvenceim. A teanak olyan zamata van, amit csak kifejlett, erzekeny izlelobimbokkal rendelkezo inyenc szemelyek kepesek elvezni, eszrevenni. :-))
2012. szept. 28. 23:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Én egész évben teát iszom, de üveges Liptont, nem főzöttet. Ebből is a zöld teát szeretem. Télen, vagy ha beteg vagyok én is főzök néha, akkor is zöld teát, sok cukorral vagy mézzel, citrom nélkül. Csak így szeretem. Nyáron eszembe nem jutna forró teát inni, de még arra is lusta lennék, hogy megfőzzem, és órákat várjak míg kihűl a hűtőben. Egyszerűbb megvenni egy üveg teát ami már a boltban is hűtve van. Ha beteg vagyok akkor meg inkább Neo Citrant iszok, az legalább ér is valamit, a tea max. felmelegít.
2012. szept. 29. 12:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Én nyáron is forrón iszom. Nem várnám meg én se míg kihűl a hűtőben, ice tea-t a boltban veszek. Amúgy jah, az emberek nem szeretik a teát, különben sincs nagy hagyománya, apum meg anyum se isznak szinte soha, inkább tej, vagy forralt bor, meleg leves, betegség esetén. Én viszont nagy teás vagyok, kár, hogy nem olyan népszerű:S
2012. szept. 29. 19:13
 14/16 anonim ***** válasza:
én egyszer ittam valami almás-fahéjas teát, attól hánytam, azóta nem nagyon iszom teát, csak ha kapar a torkom, akkor is csak neocitrannal...
2012. szept. 29. 22:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Én szeretem a teát főleg a Nestea-t , de Lipton se rossz, most is be van téve 3 üveg barackos nestea a hűtőbe :)
2012. szept. 30. 01:10
 16/16 A kérdező kommentje:
Egy időben én is gyakran ittam üveges "teát", mint a Lipton vagy a Nestea, aztán elolvastam, mennyi is a valódi tea tartalma. Azóta inkább nem, vagy ha mégis, akkor megveszem a drágább Pokka teát, mert az tényleg teából van.
2012. szept. 30. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!