Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az miért van, hogy megfázásos...

Az miért van, hogy megfázásos időszakban megnő a teafogyasztás, hogy némely emberek csak akkor isznak teát, ha betegek?

Figyelt kérdés
Tea (ezalatt értem)= fekete tea, gyümölcsteák, gyümölcsös feketeteák, gyógynövényteák
2012. szept. 28. 20:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretik a teát gondolom.
2012. szept. 28. 20:43
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem télen-nyáron jól esik a forró tea,másnak,csak hideg időben,vagy ha betegek.
2012. szept. 28. 20:46
 3/16 A kérdező kommentje:
Én is egész évben teázom, ezért fura nekem, hogy valaki csak akkor issza, ha beteg.
2012. szept. 28. 20:46
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
pl azért mert nem szeretem a teát,ha beteg vagyok akkor meg jólesik mert forró és jó a torkomra.
2012. szept. 28. 20:51
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
utálom a teát:P csak akkor szeretem ha beteg vagyok,fáj a torkom,mivel ha azt iszom nem kapar annyira és kell a folyadék. Olyankor az ízére figyelek és nem arra hogy fáj:(
2012. szept. 28. 20:55
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem a teát semmilyen formában. Csak akkor iszom, ha megfáztam. Akkor is azért, mert jól esik a meleg ital. De van, hogy helyette kakaót iszom inkább.
2012. szept. 28. 21:03
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a teát, ha megfázom, akkor forró tejeskávét iszom, de azt csak délelőtt lehet a koffeintartalma miatt, forró kakaót meg este lefekvés előtt a kalóriatartalma miatt nem nem szabad. Így marad az esti órákra a null kalóriás tea. Valami meleg ital kell.:]
2012. szept. 28. 21:13
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is képes vagyok meginni egy nap vagy 2 liter teát is annyira imádom. Én is ki vagyok akadva ha valaki azt mondja, hogy már nem is emlékszik rá, hogy mikor ivott utoljára teát. Ez nekem is fura. Meg vannak már olyan gyógyszerek, amik ilyen porból vannak, és ha csak vízben oldják fel, akkor borzalmas íze van, de ha teában, akkor elviselhetőbb. Torokfájásra a citromos forró tea egy csodás gyógymód.Ezért isszák csak akkor.
2012. szept. 28. 21:18
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
csatlakozom kvittagirlhez :)
2012. szept. 28. 22:05
 10/16 anonim ***** válasza:
Én kb 3 éve ittam teát. Ha beteg vagyok akkor is kólát, vizet iszok :D
2012. szept. 28. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!