Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hízlal esti vacsinak?

Hízlal esti vacsinak?

Figyelt kérdés
Paradicsom salit gondoltam.. Lilahagymával olivaolajjal.. Nem nagy adagot. Mennyire hízlal?
2012. szept. 25. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem, edd csak, nagyon is egészséges.
2012. szept. 25. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:
94%

A TÚLZOTT FOGYÓKŐRA TÖBBET ÁRT MINT HASZNÁL.

Egy ilyen szerény vacsora mindenképpen előnyös, mert valamit enni kell, de a rost és vitamintartalma miatt tökéletes

Persze csak akkor, ha hajnal 3 kor nem kelsz fel, hogy kitakarítsd a hűtőt.Egyébként meg minden viszonylagos. Ha sok olajjal meglocsolod és tohonya életmódot élsz, akkor ez is sok lehet.

Ahogy az öreg parszt szalonnázása sem biztos, hogy teljesen egészségtelen, mert szántott, kaszált hozzá.

No ahhoz kell a kalória.

Ha nem hiszed, próbáld csak ki.

2012. szept. 25. 20:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem terveztem agyon locsolni, sem nagy adagot enni, mivel este nem egészséges túl sokat, és laktatót enni, én úgy tudom. Tohonya életmódot sem élek remélem, ma 2 szendvicset ettem délelőtt, kora délután, ebédre pedig egy tál spenótot.
2012. szept. 25. 20:14
 4/4 bumbi02 ***** válasza:

Én marhapörköltet ettem nokedlivel, és nagy adagot.

Ha mozogsz mellé eleget, nem hízlal ez se.

2012. szept. 25. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!