Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mivel édesíthetném a teát ami...

Mivel édesíthetném a teát ami nem hízlal?

Figyelt kérdés
Eddig édesítőt használtam,de mostanában valamiért nem édesíti rendesen a teát. (Nem ettem olyan sokat,hogy már ne érezzem) de valamiért már nem olyan jó. Olyan kéne ami nem hízlal

2012. szept. 8. 20:15
 1/9 tetro ***** válasza:
Idd magában.
2012. szept. 8. 20:35
 2/9 anonim válasza:
Pár hete vettem olyan kristálycukrot ami kimondottan cukorbetegeknek van. Én úgy gondolom, ebből kifolyólag nem is hízlal. Jó bármibe, és teljesen úgy néz ki, mint a sima. Teába, süteménybe... én az édesítőt alapból nem is szeretem. Az auchanban vettem, ott volt, ahol az édesítők. De talán van máshol is. (Csak kb 4-500ft körül van egy kilo. De az édesítőt kiszámolva, az sem sokkal olcsóbb.)
2012. szept. 8. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha nem teszel sok cukrot a teába,akkor NEM hizlal!
2012. szept. 8. 20:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy mindennap iszok teát ! :D Persze ilyen bögre mennyiségbe,jól esik este 1-et meginni,de minden este nem akarok cukrost inni. Az a cukor jólenne,de sajnos nagyon drága :) Azthiszem maradok a méznél,meg esetleg néha cukor
2012. szept. 8. 20:51
 5/9 anonim válasza:
Az árnak nézz utána, serintem érdemes. Van olcsóbb is. De mindek kérdezted, ha tudod a megoldásod?! :)
2012. szept. 8. 21:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam valaki hátha tud valamit :)
2012. szept. 8. 22:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Én cukorbeteg vagyok nagyon régóta. Váltogasd az édesítőt, mert ha sokáig egyfélét használsz, akkor megszokod az ízét, és valóban már nem érzed annyira édesnek, bármennyit is teszel a teába. Nem szoktam drágát venni, nekem a canderel ugyanolyan mint az olcsóbb társai, semmi különbség sincs köztük. Pennys, Lidl-s, Dm-es, mindegy, csak időnkét változtatom, nekem ez bevált, úgy tanácsolták a cukorgondozóban.
2012. szept. 9. 00:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm szépen,akkor majd nézek másikat
2012. szept. 9. 09:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Esetleg sztívia: [link]
2012. szept. 9. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!