Mi lehet ezzel a hússal, miért tűnik ilyen véresnek és kicsit büdösnek? (képpel)
Nem teljesen olvadt még ki, feldaraboltam, hátha így gyorsabban megy.
Gallicoop pulyka alsócomb darált hús egyébként.
Dobd ki, ocsmányul néz ki.
De jól figyelj h hova dobod, nehogy elárasszák a nyüvek a kukát.
Az ilyen húsok amúgy általában így néznek ki, mármint máskor is vettem, az ha jól emlékszem, Ringa márkájú volt és ugyanígy nézett ki.
Egyébként mi bajom lehet, ma megcsinálom fasírtnak?
Számolj már, hány tagú a családod!
Valami igen komoly fertőzést kaphattok tőle, háromszor annyiba fog kerülni a gyógyszer, mint ennek a húsnak az ára! És még örüljetek, ha síma fertőzéssel megússzátok, és nem kerül valamelyik családtagod életveszélyes helyzetbe miatta!
Bocsi 6-os!
Én ezt még a kutyámnak sem adnám oda!
Megcsináltam fasírtnak, megvártam, amíg a gyerekek ettek belőle, nem lett bajuk, aztán így már megkóstoltam én is és tök finom volt. :)
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!