Douwe Egberts Paloma, Karaván vagy Omnia?
Figyelt kérdés
Melyiket szereted jobban és miért?2009. aug. 2. 18:05
2/6 anonim válasza:
Omnia!!!Mert nincs "savanyú" íze és nem bántja a gyomromat ha reggel vele kezdem a napot.
3/6 anonim válasza:
Nekem szinte mindegy, mert ritkán veszek Douwe Egberts-t, de 2 ismerősöm is van, aki ezt a márkát választva az Omniára esküszik.
4/6 anonim válasza:
itthon omnia melange de ha tehetem akkor dallmayer fekete vagy piros.
5/6 anonim válasza:
"kezdő" kávézó szemmel nézve, mivel még csak 3-4 fajta kávét ittam, és eddig Nescafé Brasero volt itthon, ezután vettünk 1 Douwe Egberts Palomát és nekem sokkal jobban bejön ez az erőteljesebb, kávésabb íz.:)
Braseron és Palomán kívül egyébként Törökböl hoztam kávét és azt ittam még, és nekem az a favorit.:)
Karavánt és Omniát még nem próbáltam, de befogom pótolni. :)
6/6 anonim válasza:
Paloma.
5 éve iszok kávét, nagyon sok kávét. A paloma erős, karakteres kávé ízt ad mellette pedig bármilyen fáradt/hullafáradt az ember, felébreszti, jó erős fekete :) .
Omnia is finom, viszont a három opció közül nekem
Paloma: 9/10
Karaván: 7.5/10
Omnia: 6/10
Kb. ezek az értékeléseim. Az Omnia is nagyon finom, de nem elég erős... semmit nem éreztem kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!