Hogyan lehetne kiválogatni a babkávéból a szemetet? Van erre valami szerkezet?
Állandóan tönkteszei a kávéfőzőnket a babkávéba rejtett fa- és kavicshulladék. A szerviz szerint át kell válogatni a babkávét. Na most ez egy munkahely és nincsen sajnos kávéválogató kisinasunk. Nyilván a kávégyártók jóban vannak a kávéfőző-gyártókkal, és megegyeztek, hogy jó lenne, ha a kávéfőzők nem működnének mondjuk 20 évig, hanem 2-3 éven belül újat venne a fogyasztói társadalom. Innen kavics a 6000 ft-os kávéban.
De ilyenkor szokott a leleményes nép kitalálni egy kávérostát vagy kávéválogató gépet. Tudtok ilyenről?
2- :)) sírok a röhögéstől. Elképzeltem, amint a Főnök Hamupipőkeként válogat. (az idejükbe egyébként belefér:)))
*
Olyan helyen vegyél, ahol ott csomagolják- Nem tudom, merre vagytok, pl a Lehel téri piac emeletén a jó kávézóban: ott áll hordóban a különféle és onnan veszi, méri, csomagolja a nagyon finom, minőségi kávét. Még választhatsz is a fajtából és a pörkölés milyenségéből (Guatelmala antiqua pl Bécsi, vagyis világos pörkölésű- és zseniális íz. Ezek mind arabica kávék)
Kedves Kérdező, nincs ilyen, hogy a szemét módon szemetet csomagoló cégek után gép rostálja ki a szemetet.
(Pedig az árában benne lehetne, mellékelhetnék)
Köszönöm a többi hozzászóló nevében is a kritikát. Jól esik az , főleg hétfőn.
Ha olyan helyen veszed- ahol a SZEMED ELŐTT csomagolják (én a Lehelt ismerem, de nyilván van még) érdekes módon NINCS benne szemét, nagy fajsúlyú kő, szikla, Andok hegység.
:) köszi, rendelni szoktuk a kávét, Omniát meg Segafredót, nálunk tényleg nincs idő rendszeresen kiszaladgálni a kévászaküzletbe és a főnökeinknek tényleg nincs idejük kávét válogatni, meg nem is hiszem, hogy bárkit ezért fizetnének itt.
Marad az őrölt kávé...
www.baristaszakuzlet.hu /Ha ők nem, ajánlanak mást/
Aztán a márkakereskedések se engedik meg, hogy szemetet áruljanak. Molinari, Lucaffee, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!