Szürcsölitek a levest?
Figyelt kérdés
A családban apám úgy eszi a levest,mintha szürcsölne, vagy szívja.Nem tudom leírni, de már megőrjít vele.Hiába szólok neki.Bezzeg ha vendég van itt, akkor tudja normálisan enni.Már enni sem megyek,amíg a levesnél tart.2009. aug. 2. 12:14
1/11 anonim válasza:
Kanalazom, vagy nagy ritkán iszom :D
2/11 anonim válasza:
na ezzel én is így vagyok. kinyitom a számat hogy beférjen a kanál, hogy ne szürsöljem, de bezzeg apám...
ÁÁÁÁÁ
utálom ilyenkor...
nem igaz hogy nem tud kulturált lenni
pedig mindig mondogatja emrt ő tanulta a bontont
áááhhháháháháháh xD
3/11 anonim válasza:
Csak ha egyedül vagyok! Ha más szürcsöl azt utálom.
5/11 anonim válasza:
Nekem anyukám és nagyapám is szürcsöli, engem is idegesít. Mármint inkább csak anya, papónak azért kijár a tisztelet és már öreg is
6/11 anonim válasza:
Nem szürcsölök. Engem megtanítottak kultúráltan enni. Ebből kifolyólag nem bírom elviselni ha más szürcsöl vagy csámcsog.
De a legjobb az egészben az, hogy általában ha rászólsz valakire hogy ne csámcsogjon, akkor közli, hogy ő nem is csámcsog.
7/11 anonim válasza:
rettenetesen undorítóan esznek az emberek. én nagyon "allergiás" vagyok a szürcsölésre, csámcsogásra, de sokan nem tulajdonítanak neki jelentőséget. Szerencsére a szűk környezetem normálisan eszik:)
8/11 anonim válasza:
nekem apum ugy eszik hogy az orrát sdzivja...kezével megfogj és szipákolja az orrát...nagyon undorito..nem is ebédel egxütt a család évek ota mert undorito hogy iyet kell csinálni evés közben.
9/11 anonim válasza:
Az ínyencek kanálból úgy szürcsölik a levest, hogy hangja ne legyen, viszont levegőt is szippantcsanak, mert az ízek úgy jobban terülnek
10/11 anonim válasza:
Nem szürcsölöm, de a szüleim és testvérem igen. Majd megőrülök, ha csámcsog. Sokszor a fogához koppantja a kanalat. Idegesíííít!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!