Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Heti hány energiaital megivása...

Heti hány energiaital megivása után válik függővé az ember? Miben nyilvánul meg a függőség? Mik a tünetek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 12:19
1 2
 11/15 anonim válasza:
én 11 évesen keztem el úgy jobban inni asztán 12 évesen függő lettem kijöttek rajtam a hatásai hogy remegtem meg ijenek szörnyű pedig én csak az íze miatt szoktám rá mer szerintem nagyon jó ízű barátnőim is már csak nekem szóltak hogyha nem tudták hogyaz a fajta energiáital jó e és energiaitalszakértő lettem az ő szemükben
2010. nov. 15. 16:33
 12/15 anonim válasza:
Én egy 15 éves fiú vagyok. Kb. nyáron lesz 4-ik éve, hogy iszom az energiaitalt persze nem mindennap. Ezt a mindennapi energiaitalozást 1 éve csinálom persze voltak kihagyások. És igen kimondhatjuk függő vagyok, de most lemondtam tegnap az energiaitalról és nem iszok 1 hónapig! Majd írok, hogy sikerült-e betartani. :D
2011. febr. 21. 20:37
 13/15 anonim válasza:
Jelentkezem újra :D Én vok az a 15 éves srác! Nos 1 hét 1 napig birtam a mai napra muszáj volt innom 1 energiaitalt eléggé fáradt vagyok és sok a dolgom, de amúgy birtam volna 1 hónapig :D Ja és ezt az 1 hetet nagyon jól birtam az első nap igaz kicsit rossz volt de aztán már nem volt semmi :DD Szóval nekem ment nektek is menni fog.
2011. febr. 28. 17:49
 14/15 Piciiren válasza:
én a helltől egyáltalán nem válok függővé..és most ez az uj elvileg tök egészséges..mikor jön ki nem tudjátok?
2011. szept. 7. 17:42
 15/15 anonim válasza:
Hulyeseg az egesz kerdes...Ugyanis az emberi szervezet nem kivánja a merget es az Energiaital gyakorlatilag az.Ez a termeszet tanarommal beszeltuk (pszihologus vegzetsege is van)es elmondta hogy a ciginel is ez van...Gyakorlatilag ez mar csak a megszokás miatt van es nem fuggoseg es mondhatod h a drog is mereg de a drogok mar egeszen mas dolgok...
2015. ápr. 27. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!