Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hány kiló kenyeret fogyasztoto...

Hány kiló kenyeret fogyasztotok el egy nap, és hányan vagytok?

Figyelt kérdés

Kérdésem abból adódik, hogyha akárkinek is elmondom, hogy nálunk bizony elfogy aza 2kiló kenyér naponta, mindenki csodálkozik :o)) Persze van, mikor 1kilót veszek, de akkor kell még plusszba vagy 15zsemle :)

4en vagyunk.

Nálatok?:)

2009. júl. 31. 16:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Elírtam: alap esetben 6-an vagyunk, 3 felnőtt, 3 gyerek...
2009. júl. 31. 18:16
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis a 18:12-es voltam. Bocs. :D
2009. júl. 31. 18:17
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mi ketten vagyunk a férjemmel (a baba még a pocakomban), van hogy napi fél kg fogy, de van amikor 2 napig esszük a fél kg kenyeret. Ez nagyban függ attól is, hogy épp mit főzök.

maszatka

2009. júl. 31. 22:04
 24/24 anonim ***** válasza:
Tátott szájjal néztem a félkiló kenyért evőket... mi 5en vagyunk és napi 2 kiló kenyér is elfogy.. senki sem túlsúlyos, viszont mi nem sajnáljuk rá a pénzt... ha kidobunk félkilót akkor ki...
2009. aug. 2. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!