Hány kiló kenyeret fogyasztotok el egy nap, és hányan vagytok?
Kérdésem abból adódik, hogyha akárkinek is elmondom, hogy nálunk bizony elfogy aza 2kiló kenyér naponta, mindenki csodálkozik :o)) Persze van, mikor 1kilót veszek, de akkor kell még plusszba vagy 15zsemle :)
4en vagyunk.
Nálatok?:)
16:26 -es válaszoló,Tyű édesapádnak is van étvágya!Akárcsak a férjemnek!
Köszönöm mindenki válaszát. Hát, igen, a túlzott szénhidrát bevitel... De mivel senki sem olyan ducibb, ezért nem nagyon nézzük, sajnos, hogy mit eszünk. Nálunk már ez van megszokva, kenyér nélkül nem telik el egy nap sem. Írigylem pedig azokat a családokat ahol nem kell naponta 1000 forintot kenyérre költeni, de inkább erre mint cigire,ugyanis büszkén kijelentem, hogy soha életemben nem cigiztem, se a férjem! Szép napot :))
Nalunk is 1 kg kenyer 2-3 napig eltart, pedig 3-an vagyunk, ahhoz viszonyitva mind a 3-on van plusz kilo :)
Ugyhogy nem ettol fugg,szerintem.
Márhogy a harmadát. A táplálék egyharmadát adja a gabona.
Az 1000 ft elég sok, lehet, hogy érdemes lenne egyszer-egyszer sütni! De sütőben, nektek a gépi nem elég!
Mi alapesetben összesen 5-en vagyunk, 2 felnőtt, 2 kisgyerek, és egy kisbaba, aki még csak szopik. Így kb. fél-1 kiló kenyér fogy naponta, attól függően, hogy mit főzünk.
Most viszont itt van az összes unokahúgom-öcsém, így összesen 7 gyerek van, meg 4 felnőtt, így elfogy a napi 2 kiló kenyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!