1 hamburger + 1 túrórudi délután 3 óráig?
Helló
az a gondom hogy reggel megyek a fél hetes busszal suliba , nem kapok reggelire se pénzt. Anyu már nincs otthon és egy Hamburgert meg egy túrórudit osszak be 3 óráig mert akkora érek haza most ,én vagyok a hülye hogy többet kérek vagy normális a megláttásom azaz szerintem egy gyerek se éri be enyivel. Wc-be isszok vizet ,de most tök ciginek érzem hogy enyire leszarnak.
Vigyél magaddal otthonról reggelit,meg üvegbe vizet, teát, limonádét.
Én egyébként pár szem gyümit, meg innivalót viszek magammal,és csak ha hazaérek, akkor eszek rendes kaját.
1. Hány éves vagy?
2. Ha anyád képtelen pénzt adni reggelire, vagy szendvicset készíteni, miért nem reggelizel/viszel szendvicset? Én ha korábban keltem, mint anyukám, mindig csináltam magmanak szendvicset. Abba a 10 percbe nem hal bele az ember.
3. Én mondjuk kibírom egy hamburgerrel meg egy túrórudival (hambi honnan terem?), mivel lány vagyok, és elég kis étvágyú. Viszont ha te nem, szóltál már anyukádnak, hogy ez így nem frankó?
4. A WC-ben vizet inni nem ciki, én is mindig csapvizet iszom. Vigyél egy üres ásványvizes üveget, és tölts bele...akár otthon ami van, gyümölcslevet, teát, vagy ha vizet akarsz, akkor azt...
Saját magadnak az uzsonna elkészitése nem divat?
Ne várd már el,hogy anyád mindig mindent helyetted tegyen meg,igy van elég gondja!
Egy szendvics összerakása nem nagy valami,te is képes vagy rá!
Ha üres a hűtő,akkor miből késziti a hambit?!
Varázsolja?Harry Potter óta tudjuk, hogy kaját nem lehet elővarázsolni.
Egy kis maradék vacsi estéről csak van.Reggelizd be azt akkor.Vagy maradékot enni is ciki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!