Több pénzt kapnak a napi étkeztetésére, mint a kórházak, szóval szerintem ehető.
Gondolom vegyesen mindenféle, főzelék, leves, egytálételek...
Állítólag babfőzelék az van!
Befelé készülsz?
Egyszer melóztam egy "szakáccsal" aki a sitten tanult meg főzni! :D
Mondjuk nem mostanában volt bent, hanem még anno a régi rendszerben.
Néha alkotott olyanokat, hű, hogy is mondjam, hát az biztos, hogy olcsó volt. :)
Felismerni ugyan nem mindig lehetett, hogy mi az, az ízekben is volt némi impresszionizmus, de ahogy ő mondta: Nem unalmas! :)
:D
Parkban, két hajléktalan ül a padon és beszélgetnek: Tudod nyár végén, ősz elején kell csinálni valami kis apró hülyeséget, amiért télire már biztosan lecsuknak egy pár hónapra. Így meg van oldva a téli meleg szállás és a minden-napi kaja.
(Saját fülemmel hallottam)
Hármaska!!
"sajnos az adófizetők pénzén finanszírozott vegyes ételek, a cukorbetegeknek még diétás kaja is jár"
Szerinted mi legyen? Haljon meg? Vagy egy allergiás?vagy egy laktózérzékeny f.ssa magát össze??
Nem mindenki gyilkosságért ül, nem kellene így elítélni kapásból mindenkit. Mi van, ha valaki annyira kétségbeesett, hogy nem tud számlákat fizetni, hogy lopott vagy sikkasztott?? Nem halt bele senki....Tény, hogy az erőszakos bűnözőket sokkal szigorúban kellene kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!