Számotokra melyik a legfinomabb csoki?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy ki melyiket szereti, hiszen a kínálat elég nagy. És a barátnőmet csak is a legfinomabb csokikkal szeretném meglepni. :)2012. szept. 4. 09:14
11/18 anonim válasza:
10-es Köszönöm!!!!!!!! :D Igen ez az!
12/18 A kérdező kommentje:
Én is köszönöm a sok értékes hozzászólást és tippet. Ha esetleg még van valakinek olyan, ami eszébe jut, ne tartsa magában. ;)
2012. szept. 5. 08:57
13/18 anonim válasza:
Szerintem a Lindt és a Bellarom (Lidl sajátmárkás csokija) a legfinomabb :)
Lindtből az étcsokis-egészmogyorós-mogyoródarabos a kedvencem, Bellaromból pedig a mandulás :)
14/18 anonim válasza:
Nekem mindegyik majdnem a kedvencem, de az első számúak mégiscsak ezek:
- ferrero golyó
- toffifi
- a milka foltos és sima csoki, meg a mogyorós
- AZ ÖSSZES KINDER
16/18 anonim válasza:
ferrero rocher
ez mennyei
akkor van ez a Celebration desszert igaz nagyon sokba kerül de abból a barátnőd úgyis felfalja a kedvenceit..xd
am Kit Kat
a Raffaello-tól már nekem is hányingerem vanxd
17/18 anonim válasza:
Szerintem a fehér csokis toblerone
18/18 Trevor. válasza:
Milka csokit szeretem, szinte az összes ízben. De szerintem ezzel nem csak én vagyok így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!