KFC-ben, Mc Donaldsban meg Burger Kingben lehet kérni elvitelre is? És a 3 közül melyiket ajánljátok, melyikben a legfinomabb a kaja és konkrétan melyik?
lehetni lehet, ebben a sorrendben látogasd meg őket
BK
KFC
MC
meki: csibeburger,mcchicken,fishburger szerintem a legfinomabb
burger: chicken nuggets :DDD
persze el lehet vinni, megszokták kérdezni, hogy itt lesz egy fogyasztva...
én még se bk ba se kfc be nem jártam csak mekibe, én a következőket imádom: McWrappok, Ínyenc grillcsirkés szendó, big mac, sajtburger :)))))))))
most kapható meditterán burger is finom, másikat nem kostóltam, de úgytudom csütörtöktől új aktuális ajánlat lesz, legalább is facebookon ezt írták :D
szerintem vigyél 2ezret a mekdöncibe és vegyél belőle 8 sajtburgert , tuti megéri és jól laksz vele
a sajtburgi a legjobb a döndösben szerintem
amúgy a BK finomabb mint a dönci
kfcben még nem voltam
Mind a háromban lehet kérni elvitelre.
A Mekiben a sajtburger, a Big Mac, a sajtos McRoyal, a dupla sajtos McRoyal, a Filet-O-Fish és az éppen aktuális szendvicsek a finomak.
A Burger Kingben a sajtburger, a Rodeo burger, mindegyik Whopper és az Angus burger meg az éppen aktuális szendvicsek a finomak.
KFC-ben még én sem voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!