Ki mennyi pénzt költ étkeésre egy átlagos napon?
Szóval azt szeretném megtudni, és minél több ember véleményét kérném, hogy ki mennyit áldoz rá a napi betevőjére? Itt a teljes napi költségre gondolok, az ételt és az italt is beleértve, amennyiben nem vizet iszol egész nap. :) Az olyan dolgok, mint a kajára fordított áram/gáz költség nem érdekel, csak maga, amit beviszel.
Le lehet írni az életkort, nemet, testsúlyt, hogy kinek milyen az életvitele, stb.
Ami engem illet, 25 vagyok, férfi, ülő irodai munkát végzek, majd hetente háromszor edzőteremben edzek és így a napi kaja költségem ~2000Ft.
28 és 32 éves házaspár vagyunk, pici babával (ő még csak anyatejes)
a havi kajavásárlás kb 40-45e ft (ebben van az alap kaja - hús, tej, liszt stb, nomeg chips, csoki, a férjem kajája a munkahelyen, szóval minden)
hetente 2-3x nem főzök, hanem rendelünk kaját (pizza, kínai stb) ez kb 15e havonta
üdítőket nem veszünk, vagy csapvizet vagy ásványvizet iszunk
szóval kettőnknek kb 60e ft havonta = 30e/fő, azaz napi 1000ft fejenként
37 éves egyedülálló csaj vagyok, egy étteremben dolgozom heti 5 vagy 6 napot. Egy teljes menüt kapunk ilyenkor ebédre (minden nap vmi bónusz: gyümölcs, süti, csokoládé), plusz egy adag kaját haza is hozhatunk. Nem az ebéd maradékát, hanem vmi frissensültet, vagy amire gusztusunk támad. Tehát az ebéd és vacsora megoldott. Reggelire általában gyümölcsöt eszek, esetleg joghurtot, vagy müzliszeletet, ami kijön 200 forintból, plusz 1-2 liter gyümölcslé, újabb 300 forint, úgyhogy max. 500-600 forint naponta.
Ha nem dolgozom, akkor sem főzök, hanem pizzát, vagy salátát, vagy szendvicset eszem.Tehát nagyon változó, hogy ilyenkor mennyit költök. 400 forinttól kb. 1500-ig. 172 cm vagyok, kb. 70 kiló, kézilabdázom egy amatőr csapatban, és hetente 3 reggel úszással kezdem a napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!