Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ki mennyi pénzt költ étkeésre...

Ki mennyi pénzt költ étkeésre egy átlagos napon?

Figyelt kérdés

Szóval azt szeretném megtudni, és minél több ember véleményét kérném, hogy ki mennyit áldoz rá a napi betevőjére? Itt a teljes napi költségre gondolok, az ételt és az italt is beleértve, amennyiben nem vizet iszol egész nap. :) Az olyan dolgok, mint a kajára fordított áram/gáz költség nem érdekel, csak maga, amit beviszel.

Le lehet írni az életkort, nemet, testsúlyt, hogy kinek milyen az életvitele, stb.

Ami engem illet, 25 vagyok, férfi, ülő irodai munkát végzek, majd hetente háromszor edzőteremben edzek és így a napi kaja költségem ~2000Ft.

2009. júl. 28. 10:29
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért. :)
2009. júl. 28. 10:30
 2/12 anonim ***** válasza:
58%

Mi 4 tagú család vagyunk, egy hónapban kb 60-80 ezret kültünk havonta. Ez ha fejenként vesszük akkor havi 20 ezer kb, de ebben már benne vannak a tisztálkodó szerek, kutya-macskakaja, stb.

Egyszerre megveszünk minden nagyobb dolgot, liszt, cukor, (nem kell havonta)tej, hús és elosztjuk, kiporciózom annyi adagra ahányan vagyunk. Nem éhezünk, van mindig bőven kaja.

Amikor nem tudok vásárolni, akkor kb. 1500 megy el egy nap. De liszt, cukor, tej, pirospaprika, fűszerek minidg vannak itthon.

2009. júl. 28. 11:09
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Hát jó kérdés egyedül élek kenyér, tej, pia több napig eszem iszom Szerintem 1000 ből kijövök naponta. És nem sajnálok magamtól semmit: chips, energiaital... amit megkivánok 19/f
2009. júl. 28. 11:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Tej, kenyér, kifli, hármunknak ötszáz, ebéd, ma ötünknek 700, de itthonlévő liszttel, margarinnal, tejföllel, amúgy 1.300 lett volna. Vacsorára a hűtőből kb 200, hármunknak. Nekem kávé 40,- apának üdítő 1,5 l 80-150, uzsonna 500 ez így kb 2000/nap /3 fő.
2009. júl. 28. 11:47
 5/12 anonim válasza:

amikor szép az élet : párom és én .kb napi 1 500-2000 ft / nap.

amikor családként + 2 gyerek .

krőzus minden kincse sem elég .

annyit esznek,hogy na :)

különben a havi költség : cc 60 - 80 000.-ft / 4 fő

napi 1l tej,1 kg kenyér, 20-25 dkg felvágott-hús-szalonna -stb,ásványvíz-2 üveg, gyümölcs , kávé ,és az ebéd 1500-3000.-ft.

42/f-42/n-13/n-21/f

ja ,én 100 kg vagyok ,ülő munka,sok mozgás ( napi 12 km kerékpár- munkába menet, napi min:1 óra séta a kutyával.

nem dohányzom már:) ,sok vizet és teát iszom, cc: 2,5 l / nap. és az édességet is imádom.

a lényeg a napi mozgás.

mivel a volt kollégáim közül,csak nekem nem volt szívrohamom, vagy komolyabb megbetegedésem, 4 éve váltottam. többet mozgom, nem fogytam , de az erőmet megtartottam.:)

a stressz kezelése ( kutya a családban ),és az életmód váltása ( új feleség, új kihívások )jót tett.

a lényeg ,a férfit egy nő nagyon elront-vagy nagyon felemel ! :):):):):)

2009. júl. 28. 11:48
 6/12 anonim ***** válasza:
11:47 vok, 2000-ban egy újság is benne van.
2009. júl. 28. 11:50
 7/12 A kérdező kommentje:

Örülök a részletes válaszoknak, csak így tovább. Szeretnék egy átfogó képet látni a költségekről, ami egyébként szerintem mindenkinek hasznos valamilyen szempotból.

U.I.: Az új asszonykás válaszolónak: Igazad van, hogy a további élet szempontjából nagyon fontos, hogy milyen a feleség. Észnél kell lenni, mielőtt megkérjük a kezét.

2009. júl. 28. 12:32
 8/12 anonim ***** válasza:

Átlag kb 1500-2000/fő.

Bár én elég sokat eszem kifőzdében+veszem a reggelit.

Ha otthon főznék, és minden reggel csinálnék reggelit, biztos olcsóbban kijönne.

2009. júl. 28. 12:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire releváns, én Némethonban kb 15 euró/hét vásárolok ételt magamnak. Ez Lidl-t jelent, és abszolút egyhangú - egészségtelen - étrendet (kb toast-kenyér, vaj, sajt, felvágott, nutella, - ez a legolcsóbb,lekvár, esetleg tészta, szósz hozzá, fűszerkeverékek).

Kb 3-5000 ft/hét. Nem így kéne, de itt ezzel lehet a legjobban spórolni. 25/L, 160/54

2009. júl. 28. 13:20
 10/12 A kérdező kommentje:

Akkor te kijössz 500 és 800 Ft között naponta. Nem semmi.

Azért érdemes meggondolni, hogy hosszútávon min spórol az ember. Én is voltam németben tavaly, van ami olcsóbb, van ami drágább de kb ugyanannyiból jöttem ki ott, mint itthon.

2009. júl. 28. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!