Ti mit főztök most hétvégén?
Mi volt az ebéd ma, és mi lesz holnap?
Számít az, hogy hétfőtől megkezdődik az iskola?
Húsleves cérnatésztával
Ilyet, csak nem főtt tojás és kolbász van benne hanem mexikói zöldségkeverék
Sült krumpli
Vegyes savanyúság
Köszike!
Mindenkinek ment a zöld kezecske.
Akkor lehet, hogy a zöldbab leves után a csirkéből én is rizseshúst csinálok, ahogy valaki az elején írta, a kacsából. Jó lesz az, szeretem.
Én ma nem főztem.
Holnap:
Fokhagyma vagy sajtkrémleves lesz.
Töltött-csirke + tartár + párolt-zöldség + rizibizi
Desszert Madártej vagy sütök valami sütit.
(vendégek jönnek,úgy hogy remélem mindenkinek elnyeri majd a tetszését )
Ma én se főztem, koránkelős hetünk volt, ma "reggel" 11-kor keveredtünk ki az ágyból úgyhogy étteremben ettünk. Este sütöttem egy kis csokis-ribizlis muffint.
Holnap francia hagymaleves lesz és milánói sertésborda.
ma zöldbableves volt és mustáros kolbász friss kenyérrel
holnap zöldborsóleves, tepsis csmell cukkinivel, gombával, és krumplival egybesütve
sajtos-tejfölös és fokhagymás lángos
nem számít a suli mert amit idáig ettem itthon 2 felvágottas zsömlét reggeli és még egyet vacsorára is így azt viszem a suliba ha meg hazaértem 4 felé akkor meleg, laktató ebéd, este pedig gyümölcs vagy még egy joghurt, zóval ugyanúgy kell főzni
Köszike!
Zöld kezecske ment!
Finomakat főztök, most ismét elhatároztam (de már hányszor!!), hogy én is nekáltok lángost sütni. Még életemben nem csináltam, pedig már jónéhány fajta receptet kiírtam innét tőletek. Csak-csak megpróbálom már majd én is! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!