Mit és mennyit egyek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Nemsokára kihallgatásra kell mennem, még soha nem volt ilyen, ezért már csak ha rágondolok, akkor is ideges vagyok egy kicsit. Mivel még suliba járok, ezért onnan kell majd mennem, de legalább 1,5-2 órás lesz az út. Valamit muszáj lenne ennem, mert ha nem eszek, akkor nagyon hamar leesik a vércukrom, viszont félek, hogy véletlen túl sokat eszek, és azért leszek rosszul. Szerintetek mit, mikor és hogyan egyek? Gondoltam arra is, hogy esetleg banánturmixot, krumplipürét vagy valami ilyesmit kéne, és gyakran keveset. Szerintetek?2012. aug. 31. 10:40
1/7 anonim válasza:
szendvics , egy szelet csoki vmiylen gyümölcs a banán jó lenne.Nem tudom mit kell ezen agyalni:D
2/7 A kérdező kommentje:
Full ideg leszek és nem akarom összehányni a kocsit, és kihallgatás közben is kellemetlen lenne. Csak kultúráltan akartam leírni a kérdésbe =D Szendvicset tuti nem fogok tudni enni =D De a csoki jó ötlet.
2012. aug. 31. 10:50
3/7 anonim válasza:
Snikers az sokat nekem is ha ideges vagyok + Cola. Nem egészséges de bent marad és elég tápanyag van benne, hogy ne áljulj el. Szendvicset meg vigyél magaddal, mert a kiahallgatás után lehet hogy rögtön megéhezel és akkor ott lesz nálad valami, amit rögtön tudsz enni.
4/7 anonim válasza:
Snikers az sokat ... segít... nekem is ha ideges vagyok.
A segít lemaradt :)
5/7 A kérdező kommentje:
Tényleg, a cukros üdítőre nem is gondoltam =) Persze, valamit utána is gondoltam, akkor már nyugi lesz =D Csokit akkor mindenképpen viszek =)
2012. aug. 31. 11:59
6/7 anonim válasza:
egy szelet csoki jól jöhet-sportszelet, milka wafelini, kitkat, hányinger ellen 2 kocka étcsoki, túrórudi, tejszelet, szőlőcukor, mézes negró, győri keksz, puffasztott rizs ivós gyümölcsjoghurttal, banán, alma, főtt rizs hozzá egy tonhalkonzerv, gyümölcsrizs, sajtos tészta, palscinta, rizsfelfújt, pizza, főtt krumpli párolt csirkemell, fasírt krumplipürével, tea, aszalt áfonya, mazsola, szőlő, banánchips, háztartási keksz, péksütik, zabkása étcsokival, diákcsemege
7/7 A kérdező kommentje:
WoW, köszönöm szépen, ebben sokat találtam, amit szeretek, és valószínűleg akkor is meg bírok majd enni =)
2012. szept. 1. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!