6000 Ft-om ételre magamnak, október 10-ig. Mit főzzek/vegyek, hogy kijöjjek belőle?
Ha errefelé vagy én is simán adnék neked ezt-azt.
(rengeteg konzervem van ami nem fogy...rengeteg tészta...sok-sok lekvár..stb)
A kérdést a kérdező feltette tegnapelőtt fél 11-kor, még azon a napon déli 12-kor válaszolgatott.
Amikor viszont jöttek a konkrét felajánlások, meg hogy írja már ki, melyik városban is van, és akkor majd onnét valós segítség, azóta a kérdező nem jelentkezik.
Tehát = a kérdés kamu, és nem valós probléma.
Amikor a kérdést feltette, akkor is tudta, hogyan, mikor fog géphez jutni, nem igaz, hogy szombat dél óta nem jutott volna géphez, ha akar!
Másrészt akkor viszont hiába akarunk segíteni, nem fogja tudni olvasni.
dede, itt vagyok, de tényleg megijedtem, mert én nem szívességért jöttem ide fel, hanem tanácsokért...
az a baj, velem, hogy nem szeretem ha sajnálnak. Tudom, milyen rossz tőlem, hogy még a segítséget is visszautasítom. Higgyétek el, nyomós okom van így érezni. Nem vagyok egy elkényeztetett fiatal, aki visszautasítja a szívességet, csak ajj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!