Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szeptember 2-án be kell...

Szeptember 2-án be kell költöznöm a koleszba. Szeretnék vinni magammal minél több házi kaját. Mit vigyek?

Figyelt kérdés
Van ott hűtő de félek hogy ellopják mondták is a koleszba h nem nagyon használják a diákok a hűtőt Milyen kaját ajánlotok ami kb. egy hétig eláll és nem kell hűtőbe rakni?

2012. aug. 22. 22:53
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
köszii :)) sokan ajánloták ezt a zárható dobozt,ilyet hol tudok beszerezni???
2012. aug. 24. 22:45
 22/27 anonim ***** válasza:
ha már úgyis a kollégiumnál tartunk, megy valaki közületek a szegedi máv koleszba? Vagy lakik e már ott? :D esetleg össze is futhatnánk. Én most költözök oda 2.án. Vagy aki odajár mik a tapasztalatai? Milyenek a szobák? stb.
2012. aug. 24. 23:30
 23/27 anonim ***** válasza:

13.-14. válaszoló:Próbáld csak ki, kedves kérdező, valaki előbb-utóbb le fogja b*szni az ablakpárkányról. :D

Én anno azt csináltam, hogy vittem egy kamerát és felszigszallagoztam a hűtővel szembe.

2012. aug. 31. 08:07
 24/27 anonim válasza:
sózott szalonnát vigyél az eláll hűtő nélkül is és nem mindenki szereti! XD
2012. szept. 5. 17:49
 25/27 anonim ***** válasza:
Én már beköltöztem, nincs probléma a kajával. Egy hűtőn 9en osztozunk. Nem lopkodjuk egymás kajáját.
2012. szept. 5. 21:02
 26/27 A kérdező kommentje:
én is beköltöztem.ahogy arra számítottam a kaja néha nagyon szar,de némelyik egész ehető.szerencsére amit vittem kaját azt MÉG EDDIG nem lopták el.
2012. szept. 8. 12:57
 27/27 anonim válasza:
na az egész jó :)
2012. szept. 8. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!