Szeptember 2-án be kell költöznöm a koleszba. Szeretnék vinni magammal minél több házi kaját. Mit vigyek?
Első válaszoló vagyok: a mini hűtő sem rossz ötlet, csak nyilván költségesebb.
Én továbbra is a zárható tárolót mondom, 99%, hogy létezik ilyesmi. De igazából házilag is lehet csinálni, ha van az embernek egy kis kézügyessége.
ez a minihütő, záható doboz tényleg jó ötlet vagy mivel már kezdenek lassan az éjszakák hidegebbek lenni, kiteszed az ablakba-mi régen így csináltuk vagy hűtőtáska
mi közösen voltunk egy szobába 3-an összedobtuk a legrosszabb hütőre a pénzt ami 1000ft szóval 3700 simán megúsztuk és nem volt vele gond, az csak a mienk volt
amúgy otthomrólt tudsz vinni lesütött karajt, májat, csirkét, hozzá rizs
tonhalkonzerv és a kifőtt tésztához keverheted
házi lekvárok reggelinel, tésztához
savanyúságok ai jó szendvicshez, főtt ételhez
pörköltek tarhonyával, rizzsel, krumplival
Használtan nagyon jó minihűtőt lehet venni.
pl:
Más megoldás nincs. Télen, ha hideg van, akkor az ablakba ki lehet rakni a kaját... de nem mindig jó ez a megoldás.
szia!
én középiskolai koleszos vagyok, most lesz a 2. évem, úgyhogy megosztom veled a tapasztalataimat :)
ugye vasárnap kell visszamenni és mi akkor nem kapunk kaját, úgyhogy vinni szoktunk otthonról. ezt meg szoktuk enni vacsorára. előfordul, hogy marad belőle, esetleg hogy hozunk kaját mégiscsak későbbre is. nekünk egy fél emeletre jut 1 hűtő, elég gyakori a lopás stb. úgyhogy én volt, hogy ráírtam, hogy "Ne edd meg, mert nem a tiéd!","Kipróbálod, hogy van-e benne hashajtó?"(tejre írtam rá). Hát, ez meglepő módon használt, de ezt ne vedd készpénznek,nem biztos, hogy neked is fog. Én már láttam zárható dobozt a hűtőben. De mindent próbálunk minél hamarabb megenni. Csak ennyit tudtam segíteni, de ha kérdésed van, szólj! :D
Most kezdem a második évemet középsulis koleszban (Végre nem vagyok gólya, ez az!) Én a zárható dobozt ajánlom. A fél kolesz azt használ, a másik fele meg azoktól lop, akiknek mégsem zárható...
Év elején annyi volt a kaja lopkodás és erre a panasz, hogy végül a hűtőt kitették a folyosóra, ahol biztonsági kamera van és onnantól kezdve nem volt lopkodás.
Ha van erre lehetőség, akkor sokkal mindenképpen intéztesd ezt el valahogy, mert így mégiscsak kényelmesebb.
Kaját meg mondjuk tudsz zacskóslevest vinni, igaz, az nem házi, de egyszerű megcsinálni. Sokáig eláll a rakott krumpli, tojás nélkül, rizs, palacsinta, most ennyi jutott eszembe. De akár rendelhetsz kaját is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!