Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mik a tökéletes limonádé arányai?

Mik a tökéletes limonádé arányai?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy 1,5 literes flakonba, ha csinálni szeretnék. Mennyi víz, mennyi cukor, mennyi citromlé?
2012. aug. 9. 17:06
 1/5 anonim válasza:
100%

Az attól függ.

Neked az édes tetszik jobban? A savanyú esetleg? Jobban szereted vizesen?

Mindenkinek más a tökéletes.

2012. aug. 9. 17:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez ízlés dolga, van aki édesebben, van aki savanyúbban szereti, másfél literes flakonba kell majdnem másfél liter víz, ez kb 6 bögre, 1 bögrébe szoktam tenni fél citromot és 3 kanál porcukrot.
2012. aug. 9. 17:19
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Én pl nem bírom meginni ha van benne cukor, szóval eleve kihagyom és csak víz plus citromlé. Az arányokat nem tudom, mert nem számolgatom... kostólgatással döntöm el mikor jó.
2012. aug. 9. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
hát akkor az csak citromos víz nem is limonádé :D
2012. aug. 9. 18:31
 5/5 anonim ***** válasza:
64%
És akkor mi van? Nekem ez a limonádé mert mondom nem bírom cukrosan inni. Ezért aztán le kellett pontozni tényleg.
2012. aug. 9. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!