Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Milyen a tökéletes limonádé?

Milyen a tökéletes limonádé?

Figyelt kérdés
Ez szinte az egyik olyan ital, amelyet nem tudok megunni. Én úgy szeretem, ha kb 1literben 6-7dl citromlé van, a többi víz. De hogyan kell pontosan elkészíteni? Mennyi cukrot kell bele rakni?
2010. ápr. 1. 16:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A jó limonádé az amelyik nem víz izű nem savanyú de nem is édes!:)
2010. ápr. 1. 16:29
 2/10 anonim válasza:
100%
Én nagyon szeretem úgy, hogy a limonádéba (a pohárba) jól megmosott uborkának vastagon hámozott héját teszek, és egy kicsit állni hagyom! Próbáld ki egyszer, nem veszítesz vele! (Ha szereted az uborkát, a héját is megeheted :-))
2010. ápr. 1. 16:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én meg nem iszom a cukros limonádét. Citromlé és víz, annyi citromlével, hogy lehessen benne érezni, kicsit talán többel is. Cukor egy szem se.
2010. ápr. 1. 16:46
 4/10 anonim ***** válasza:
65%

Nem muszály cukorral inni-.-

ott az édesítő is

2010. ápr. 1. 16:53
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
En 1 l vizbe 2-4 citrom levet teszem es egy csapott evokanal cukrot.
2010. ápr. 2. 17:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Cukor nélkül, és nem bolti citromlével, hanem igazi citrom levéből.
2010. ápr. 3. 11:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A legfinomabb természetesen, ha igazi citrom levét facsarja ki az ember. Nagyon ritkán iszom limonádét, de most szerintem csinálok egyet ( köszönöm:) ) Tehát én palackos vízzel csinálom, mert itt nem iható a csapvíz. Egy pohárba fél citrom levét, maradék vizet és két kanál cukrot teszek.
2010. ápr. 4. 19:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is kevés cukorral, sok citrommal, de - jó erős buborékos ásványvízzel szeretem!

Nincs is jobb szomjoltó annál, főleg ha jó hideg!

Nna, megyek is, és keresek egy pár darab jégkockát, jól megszomjaztam itt miattatok...

Egészségetekre!

2010. máj. 18. 15:15
 9/10 anonim ***** válasza:
HIDEG,nem túl édes ,az arányok jók benne!
2010. máj. 24. 17:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy a magyar gasztronómiai kultúra a mínusz sokadik emeleten parkol, épp ezért elárulom, hogy narancsléből is lehet limonádét csinálni. Javaslom a barna nádcukrot is. Nincs pontos készítési szabály, mert ízlés dolga. (Tök más egy angol limcsi, mint a magyar.)
2010. máj. 24. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!