Milyen a tökéletes limonádé?
Figyelt kérdés
Ez szinte az egyik olyan ital, amelyet nem tudok megunni. Én úgy szeretem, ha kb 1literben 6-7dl citromlé van, a többi víz. De hogyan kell pontosan elkészíteni? Mennyi cukrot kell bele rakni?2010. ápr. 1. 16:23
1/10 anonim válasza:
A jó limonádé az amelyik nem víz izű nem savanyú de nem is édes!:)
2/10 anonim válasza:
Én nagyon szeretem úgy, hogy a limonádéba (a pohárba) jól megmosott uborkának vastagon hámozott héját teszek, és egy kicsit állni hagyom! Próbáld ki egyszer, nem veszítesz vele! (Ha szereted az uborkát, a héját is megeheted :-))
3/10 anonim válasza:
Én meg nem iszom a cukros limonádét. Citromlé és víz, annyi citromlével, hogy lehessen benne érezni, kicsit talán többel is. Cukor egy szem se.
4/10 anonim válasza:
Nem muszály cukorral inni-.-
ott az édesítő is
5/10 anonim válasza:
En 1 l vizbe 2-4 citrom levet teszem es egy csapott evokanal cukrot.
6/10 anonim válasza:
Cukor nélkül, és nem bolti citromlével, hanem igazi citrom levéből.
7/10 anonim válasza:
A legfinomabb természetesen, ha igazi citrom levét facsarja ki az ember. Nagyon ritkán iszom limonádét, de most szerintem csinálok egyet ( köszönöm:) ) Tehát én palackos vízzel csinálom, mert itt nem iható a csapvíz. Egy pohárba fél citrom levét, maradék vizet és két kanál cukrot teszek.
8/10 anonim válasza:
Én is kevés cukorral, sok citrommal, de - jó erős buborékos ásványvízzel szeretem!
Nincs is jobb szomjoltó annál, főleg ha jó hideg!
Nna, megyek is, és keresek egy pár darab jégkockát, jól megszomjaztam itt miattatok...
Egészségetekre!
9/10 anonim válasza:
HIDEG,nem túl édes ,az arányok jók benne!
10/10 anonim válasza:
Igaz, hogy a magyar gasztronómiai kultúra a mínusz sokadik emeleten parkol, épp ezért elárulom, hogy narancsléből is lehet limonádét csinálni. Javaslom a barna nádcukrot is. Nincs pontos készítési szabály, mert ízlés dolga. (Tök más egy angol limcsi, mint a magyar.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!