Gordon Ramsay miért kapkod állandóan?
de Ő nagyon kapkod
az igaz hogy gyorsnak kell lenni , de Ő már túl gyors :)
értitek nem ? :)
igazad van .
az nagy lenne ha annyira kapkodna , hogy kiejtene a kezéből mindent .
dobálná a tányérokat , aztán utána meg azért üvöltözne :)
Majd ha akkorára nősz mint Gordon Ramsay (és tutira nem éred utol) majd akkor osztogasd az észt :)
És azért olyan gyors mert profi :) Megsúgom :P
tényleg ?
nemár
Önmagában az, hogy valaki dolgozott már konyhán, nekem kb ugyanolyan, mint ha azt mondaná, hogy látott már fényképről gáztűzhelyet. Ha valaki bárhol megállja a helyet, és legalább 10 évet lenyom ebben a szakmában, az már jelent valamit.
Aki nem veszi fel a tempót, hamar kipereg.
Egyébként 12-kel nem értek egyet, amelyik hely megy, az itt is félelmetesen dübörög, de amelyik nem annyira, ott se hülye a vállalkozó, hogy fölöslegesen fizessen embereket.
Szóval az 1 szakácsra jutó vendég tekintetében, biztosíthatlak róla, hogy bőven megelőzzük a nyugat-európai átlagot.
Amúgy engem J. Olivér idegesít halálra azzal a flegma trehány kontár stílusával. Mo-on tuti éhenhalna, ha ebből akarna megélni.
Ramsay-nak az arroganciáját nem bírom. Tudok 1-2 konyhát, ahova beállítanám, hogy tanuljon egy kis alázatot, meg tiszteletet, hogy kell egy csapatban dolgozni.
Michelin csillag ide vagy oda, ha a való életben ilyen stílust megengedne magának valaki, igen hamar feldughatná magának a csillagait, mert úgy b.sznák ki mint macskát szarni... volt már rá példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!