Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Gordon Ramsay miért kapkod...

Gordon Ramsay miért kapkod állandóan?

Figyelt kérdés
Nagyon idegesítő ahogy kapkod össze vissza , mindent gyorsan akar csinálni , azt hiszi attól jobb lesz ?
2012. aug. 8. 13:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%
Dolgoztam..,sőt gyakorlaton is ott voltam.
2012. aug. 8. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/23 anonim ***** válasza:
72%
Ha ott dolgozol minek tetted fel a kérdést? Tudhatnád... móngyuk MO-n nincs olyan nagy forgalom az éttermekben
2012. aug. 8. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/23 anonim ***** válasza:
*mondjuk
2012. aug. 8. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/23 A kérdező kommentje:

de Ő nagyon kapkod

az igaz hogy gyorsnak kell lenni , de Ő már túl gyors :)

értitek nem ? :)

2012. aug. 8. 15:09
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kapkod, hanem nagyon gyorsan dolgozik. Akkor nevezném kapkodásnak, ha az a sebesség már túl gyors lenne neki, de nem az. Sok szakácsnál már tényleg kapkodás lenne ez a tempó.
2012. aug. 8. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/23 A kérdező kommentje:

igazad van .

az nagy lenne ha annyira kapkodna , hogy kiejtene a kezéből mindent .

dobálná a tányérokat , aztán utána meg azért üvöltözne :)

2012. aug. 8. 16:14
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Néha nekem is van olyan érzésem, hogy "túl-görcsöli". Az igaz, hogy pörögni kell, az is igaz, hogy ő a legjobb a szakmában, de azt hiszem, ez az a bizonyítási kényszer nála, ill. azt akarja elérni, hogy ne legyen senki, aki "túl tudja őt pörögni"!
2012. aug. 8. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/23 anonim ***** válasza:
89%

Majd ha akkorára nősz mint Gordon Ramsay (és tutira nem éred utol) majd akkor osztogasd az észt :)

És azért olyan gyors mert profi :) Megsúgom :P

2012. aug. 8. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/23 A kérdező kommentje:

tényleg ?

nemár

2012. aug. 8. 19:50
 20/23 anonim ***** válasza:
91%

Önmagában az, hogy valaki dolgozott már konyhán, nekem kb ugyanolyan, mint ha azt mondaná, hogy látott már fényképről gáztűzhelyet. Ha valaki bárhol megállja a helyet, és legalább 10 évet lenyom ebben a szakmában, az már jelent valamit.

Aki nem veszi fel a tempót, hamar kipereg.

Egyébként 12-kel nem értek egyet, amelyik hely megy, az itt is félelmetesen dübörög, de amelyik nem annyira, ott se hülye a vállalkozó, hogy fölöslegesen fizessen embereket.

Szóval az 1 szakácsra jutó vendég tekintetében, biztosíthatlak róla, hogy bőven megelőzzük a nyugat-európai átlagot.


Amúgy engem J. Olivér idegesít halálra azzal a flegma trehány kontár stílusával. Mo-on tuti éhenhalna, ha ebből akarna megélni.

Ramsay-nak az arroganciáját nem bírom. Tudok 1-2 konyhát, ahova beállítanám, hogy tanuljon egy kis alázatot, meg tiszteletet, hogy kell egy csapatban dolgozni.

Michelin csillag ide vagy oda, ha a való életben ilyen stílust megengedne magának valaki, igen hamar feldughatná magának a csillagait, mert úgy b.sznák ki mint macskát szarni... volt már rá példa.

2012. aug. 11. 16:07
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!