Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nektek nem hiányzik az életete...

Nektek nem hiányzik az életetekből egy Dunkin Dounts szerű fánkfaloda?

Figyelt kérdés
Én imádom az amerikai fánkot, egész biztosan örülnék ha lenne.

2012. aug. 7. 22:44
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat, donuts. Mindig elírom...
2012. aug. 7. 22:47
 2/13 anonim ***** válasza:
50%
Nekem nem, de a rendőrség biztos igényt tartana rá.:)
2012. aug. 7. 22:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Már volt Magyarországon is Dunkin Donuts, de kivonultak. Ugyanez volt a Wendy's-szel is.
2012. aug. 7. 22:51
 4/13 anonim ***** válasza:
ma pont ilyen fánkokat láttam tescoba :D
2012. aug. 7. 23:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Aluljárókban is van nagyon hasonló Pesten, pl. az Árpád hídnál. Néha mazochizmusból veszek, de nem hiányozna, ha nem lehetne kapni. Volt valóban DD Pesten. Az ott kapható fánk semmivel nem volt jobb, mint az említett aluljárói. Valami fagyi szerűséget is lehetett kapni ott, de valami őrületesen magas ára volt.
2012. aug. 7. 23:28
 6/13 anonim ***** válasza:
Egy álmom válna valóra. Főleg ha eredeti zabfalatokat is árulnának. Meg tejtermékes bolt amiben nem csak kétféle kisdobozos joghurtot lehetne kapni, hanem lenne vödrös kiszerelés is. P:
2012. aug. 7. 23:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem. Nem nagyon szeretem a fánkokat, pedig mindig megkóstolom, ha látok valami új fajtát, hátha az ízlik (sok étellel barátkoztam már meg így, úgy voltam vele mindig is, hogy ha egy étel nem ízlik, máshogy elkészítve még lehet nagyon finom - és tényleg), de eddig még nem sikerült olyat találnom. Lehet, hogy ezek ízlenének, de nem hiányzik, hogy kipróbáljam.
2012. aug. 7. 23:39
 8/13 anonim válasza:

Előbb-utóbb tuti lesz. A Starbucks bebizonyította, hogy van igény itthon is az ilyen helyekre. Kevesebb, mint 1 év alatt 7-et felhúztak.

Amúgy pont most nyílik egy Hooters Pesten, ennél amerikaibb dolgot már nehezen lehetne ide behozni. Mint írtam, szerintem csak idő kérdése. Én speciel örülnék neki, vannak jó dolgaik, itthon meg nincs egy normális fánkos, ami gáz (a fentebb említett, Árpád hídnál levőt nem nevezném annak).

2012. aug. 8. 10:12
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Valóban volt már DD Pesten az Uránia mozinál, és a Körtéren. Akkoriban én még ipari tanuló voltam, nem futotta rá. Azóta jártam már sokfelé a világban, és ahol látok ott mindig bemegyek valamit venni.
2012. aug. 8. 12:32
 10/13 A kérdező kommentje:
A valami fagyiszerűség pedig a Baskin-Robbins volt. Az is nagyon finom!
2012. aug. 8. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!